penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, June 28, 2010

Ada apa dengan Sogo??

Ahad lepas gi Sogo.. jalan punya la jammed.. kul 12 baru sampai parking Semua House.. plan asal nak gi cari purse (purse aku tu dah nazak sgt) then cari baju raya Qaleesya and kain wat baju raya aku.. so, we all decide gi isi perut dulu kat Sogo baru jalan2.. masuk je Sogo aku tgk ada happy hour.. bedding murah.. Akemi nye cadar dari RM259 tinggal RM50 jer.. apa lagi.. aku rembat la satu.. bersesak2 ngan org lain.. hubby aku dukung Qaleesya tunggu tepi.. tak sanggup dia nak rempuh org ramai2 tu.. then, dah dapat purse kitaorang gi makan kuey teow kat food court Sogo.. Qaleesya makan nasi ayam and sup.. lepas tu mula la misi aku mencari baju utk Qaleesya.. Sekali pandang baju kanak2 sale up to 70% maka aku mula la rambang mata.. tgk itu cantik, tgk ini cantik. sudahnya.. utk Qaleesya je habis dekat RM300... mmg tak boleh lagi datang Sogo time sale ni.. aku akan jadi gila menghabiskan duit... huhuhu...

Lepas bayar and solat, aku cepat2 ajak hubby aku blah dari Sogo.. lagi lama aku tunggu kang ada yang lain lak aku terbeli.. jalan2 kat Jalan TAR, dapat la beli 2 pasang kain utk buat baju raya.. okayla.. sudahnya, kul 4ptg kitaorang gerak balik.. nampak pun mcm nak hujan dah.. lagipun malam aku ada kelas tuisyen..kang terkejar2 lak.. so cuci mata sikit la apa yang dah aku beli..




berkenan lak ngan corak ni.. biru kegemaran ku..





kain ni dipilih coz warnanya yang lembut..

ni la cadar yang sempat aku rembat masa
happy hour tu..


sebahagian gown utk Qaleesya..



dan sebahagian lagi..




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)