penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, June 25, 2010

Alhamdulillah.. Alza milik kami jua..

Pergh.. entry mcm bagus jer.. heheh.. setelah berusaha follow up ngan salesman, ngan JPJ.. akhirnya ptg ni dapat good news.. keta baru kami Alza, no. pendaftaran WUB 8380 dah boleh amik kat showroom.. fuh lega sesangat.. apa tak nya.. 3 hari ulang alik keje, antar anak ngan teksi.. dah dekat RM100 lebih habis kat situ jer.. dah la gaji esok baru masuk.. perit gak la... ari ni pun masuk keje lambat coz teksi rosak.. Syukur tak terhingga pada Yang Maha Esa.. doa kami dimakbulkanNya...

Tima kasih pada yang byk menolong especially Kak Cik yg bagi contact no. kawan dia kat JPJ Bandar Permaisuri, ayah chik and jeffri (salesman keta) yang menahan telinga mendengar bebelan aku sepanjang 3 hari ni... Pesanan khas utk jeffri.. next time jgn promise esk leh dapat yek.. dah lambat 3 hari, harus la Cik Liza ni hangin.. huhu....

Kepada suami ku tercinta.. I love you sooo much.. terima kasih coz korbankan keta kesayangan u utk beli keta ni... susah senang kita bersama menjadikan cintaku semakin dalam padamu..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)