penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, June 29, 2010

Dinner @ Restoran Nelayan Titiwangsa..

Hari Jumaat lepas abang ipar aku blanja makan we all semua sempena mak aku ada kat sini. Lepas keje and amik keta kat showroom kami bertiga terus gerak ke umah kakak aku kat Sunway. Lepas maghrib ramai2 gerak ke Restoran Nelayan, abang ipar aku dah standby kat sana.. This is second time aku and hubby makan kat situ.. first time dulu masa lum kawin.. tapi bkn gi berdua je yek.. gi ramai ngan Yatie, Didie, Lileen, Iwan.. buka pose kat situ.. best moment... ok jom layan....

sume ngah khusyuk makan.. aku snap pun tak perasan..
Qaleesya ngan maksu Ayu...

Nyum.. nyum...


Orang lain makan udang, ketam.. princess aku ni minum susu jer la.. takde yang sesuai utk dia..



Lapar lagi yek?? makan tudung ibu lak.. aaiii anak ku ni.. suka sgt gigit tudung aku.




anak sedara aku... sempat gak posing





tu tangan hubby aku yang ngah sedap makan..



kakak aku ni suka sgt makan ketam.. tgk la pinggan dia.. penuh ngan kulit ketam



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)