penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, June 24, 2010

Kereta oh.. kereta...

tgk tajuk kat atas mesti dah ada yg tertanya2 kan.. apa citer ni? kat dalam FB aku pun dah ramai yang meneka even aku tak letak word kereta' tu.. anyway, we all ( chewah.. aku ngan my hubby la..) decide to trade in our car..actually his car.. sebab beli masa lum kawin.. keta savvy tu yg dah mcm2 problem nya.. then amik Perodua Alza.. okla.. ada ciri MPV yang boleh memuatkan barang2 kami yang boleh tahan byknya... especially Qaleesya nyer barang.. bukanlah beli keta import ke apa.. tu yg malu nak kasi tau member2 kat FB hahah.. setakat tu jer mampu.. alhamdulillah.. masalahnya, keta dah ada kat showroom tapi roadtax lum dapat dari JPJ.. dah 2 hari kitaorang datang keje, antar anak naik teksi.. rabak poket.. kopak dah ni..apalagi hujung bulan..huhu.. cepatla JPJ oii release roadtax keta kitaorang.. kami dah patah kaki ni...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)