penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, August 24, 2010

Baju kurung pertama...


Anak ibu dah besar... alhamdulillah.. bulan puasa tahun lepas, 9 Ramadhan aku melahirkan Qaleesya.. raya tahun lepas dia kecik lagi.. masih dlm pantang.. tahun ni dah boleh bergaya dengan baju kurung coz dia dah almost one year on this coming 31st August 2010..
Ni la baju kurung pertama Qaleesya.. mulanya kami pilih color tema purple untuk raya tahun ni.. so Jumaat lepas dengan gigihnya amik half day gi Jalan TAR nak shopping baju raya ready made.. sudahnya, hubby aku jer yg dapat. Aku lak tak jumpa yg berkenan di hati.. kul 6 bertolak balik dari KL, maka berbuka dalam kereta la jawapnya.. minum air masak dulu.. kitaorang terus ke Plaza Alam Sentral Shah Alam.. aku beli baju aku dan Qaleesya kat situ.. harga pun not bad.. quality pun ok.. then baru la makan... baju aku dan my hubby?? emm tunggu aku upload gambar raya nanti.. heheh..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)