penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, August 24, 2010

Qaleesya jatuh katil

Pagi sabtu lepas, aku bangun sahur dalam kul 4.00 pagi.. awal kan? yelah nak masak dulu.. so dlm 4.30 siap masak.. Qaleesya pun bangun gak tapi dok ngan abah dia kat ats.. sekali time aku ngah bancuh air aku dgr bunyi 'gedebuk!' diikuti bunyi tangisan Qaleesya.. dah.. ni mesti jatuh katil ni.. bila naik ats sah.. Qaleesya dah jatuh dari katil.. tersembam lak tu.. hidung and mulut sume berdarah..alahai anak ku.. aku ni dahla fobia darah.. hubby aku la dok lap darah kat mulut.. sudahnya.. kami cuma minum air masa sahur terus bawa dia ke Shah Alam Medical Centre.. doktor ckp,bibir dan dalam mulut koyak skt.. kalau menyusu masih kuar darah, kena bawa ke SALAM balik utk dijahit.. huh ngeri aku memikirkan mulut ank aku kena jahit.. doa sgt moga darah berhenti bila dia menyusu nanti..
Alhamdulillah, masa dia menyusu takde darah kuar lagi.. hai Qaleesya.. macam2 nak di testnya.. jgn buat lagi ye nak..awk tu perempuan.. nanti comot.. dah nak raya ni..huhu.. ni la hasil stunt Qaleesya...


Mulut bengkak..masa ni masih ada darah kering kat bibir.. tapi tak nampak sgt bila snap.. hidung pun melecet..skang ada parut kat hidung tu.. in process nak recover..
masam jer.. tau sakit yek.. jgn lasak sgt ye sayang..


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)