penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, October 25, 2010

Baby dalam perutku.. soo cute..

Khamis lepas gi Umra Specialist coz kes aku bleeding tu.. ni la hasil scan.. scannyer mmg jelas.. cuma lepas print and aku snap pakai handphone, gambar ni agak kabur.. tak kisah la.. baby aku aktif tul.. berenang2 dia kat dalam rahim aku.. sampai my hubby yg duduk pun terus terbangun tgk baby bergerak tak henti2.. nampak tangan and kaki dok menggapai2.. doktor pun ketawa..


nampak tak tangan and kaki dia.. telinga pun dah nampak.. takjub dengan ciptaan Tuhan.. masa Qaleesya dulu tak terasa sgt coz dulu aku bleeding gak, then tiap2 minggu kena gi check up.. jadi tiap2 minggu tgk scanning pembesarannya rasa lambat jer.. yg ni sebulan skali.. pergh.. last time check nampak jantung jer gerak.. this time dah nampak kaki tangan gerak heheh

cayang ibu.. moga sihat kat dalam yek..

Aku berdoa dapat melahirkan dengan sempurna dan takde masalah.. Ya Allah, selamatkan baby ku..amin..


















No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)