penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, October 17, 2010

masalah meng'upload' gambar

Emm.. dah lama aku tk hapdet blog aku ni.. pertama coz aku ni ngah morning sickness.. rasa mls sgt nk update blog.. kedua keje berlambak2 kat ofis.. takde masa nk ngular update blog.. semalam dah cantik ngadap laptop nak update.. internet slow lak.. berjam2 aku tunggu nk upload tiga gambar jer.. itu menambahkan lagi la kemalasan aku... mlm ni pun sama..TENSION!!!! mesti korang bosan tgk blog aku takde entry baru kan.. harap maaf yek.. byk benda nk update tapi terbantut dek ke'slow'an internet ni... tgkla sok kalau ada masa time rehat..aku update mana yg sempat kat ofis... to Kak Eynda and Cik Puan Bunga.. thanks for being my follower...hehehe..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)