penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, December 13, 2010

~Kenderaan baru Qaleesya~

Mcm kat entry hadiah sebelum ni aku ada ckp kami ke MidValley on Saturday aritu.. motif utama mmg nk beli benda alah ni utk Qaleesya.. dah tak larat dukung dia heheh.

pilih punya pilih kami sepakat berkenan yang ni.. Qaleesya pun suka, tk sabar nk duduk kt buggy tu.. dah duduk tk nak bangun lak.. ni display punya la nak oii.. kita amik yg baru..

tgk.. punya suka dia dpt dok kt situ.. berkenan sgt la tu. Skang ni dah pandai pilih dah kalau kita tanya dia nk yg mana. Pakai baju pun sama, kita bagi pilihan suruh dia pilih mana dia nk pakai... yg mana dia grab, yg tu la dia nk pakai.. clever girl..

see.. amboi, sampai tetido tk sedar diri.. Mid Valley yg bising tu pun tk menjadi gangguan pd dia.. tido dari kul 1pm sampai la 4.30pm baru bgn.. amik ko!


selesa ke tido dlm ni nak oii.. sib baik la dah beli, kalau tak sakit la pinggang abah nak dukung awk..


ni muka lepas bangun tido. kelaparan.. ngah bg dia makan kat air terjun antara The Garden dan Mid Valley..

termenung tgk air terjun.. best gak dok kat sini sejuk jer..


ni la yg menarik perhatian Qaleesya.. amboi.. dah tempat duduk best, permandangan pun best.. makan lak bersuap.. mmg mcm tuan puteri yek.






No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)