penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, December 13, 2010

~Masak2 dihujung minggu~

Oleh kerana hari sabtu dah berjalan tk ingat umah.. maka hari ahad adalah hari untuk mendobi baju2 yg ada, memasak dan mengemas umah.. mmg siangnya kitaorang tk kemana.. menghabis kan masa kat umah jer.. byk koje aku nak wat.. start dari pagi sampai kul 6 baru settle.. haaa terkejut?? basuh baju je baper trip, menyidai lagi.. kemas umah, mop lantai.. wat sarapan, masak lunch, kemas dapur, iron baju keje utk seminggu.. bla bla bla.. so,dek kerana byk koje nk wat, maka masakan utk lunch kitaorang bertiga semalam pun very simple jer.. janji kenyang.. hubby aku ni bukan jenis cerewet.. alhamdulillah.. ni la juadah yg berjaya dimasak semalam.


Ikan selar masak sambal.. yg nk makan dua org jer, maka ikannyer pun 2 ekor jer heheh.. tk baik membazir.

sayur campur

daging masak kicap.. ni princess aku tu leh makan.. tak pedas.. maka selesai makan, sambung lagi la wat keje mana yg ado.. mlmnyer, kuar gi Umra Medical Centre utk check up baby dlm peyut ni.. tu jelah citer hujung minggu aku.. takde yg menarik pun.



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)