penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, December 13, 2010

~Present from hubby.. hehe~

Last Saturday gi jalan2 kat MidValley.. saja jer.. motif utama nk cari buggy for my daughter.. oleh kerana dia dah semakin berat, kitaorang dah tak larat nk mendukung dia jer.. carrier pun dh nak koyak.. skang ni lak time sales.. best cuci mata dan best bershopping pd yg ada budget..
Tempat pertama yg dituju adalah Jusco.. lepas men'survey' dan membeli buggy for Qaleesya, aku terus gi bahagian maternity.. ingat nk cari seluar barang sehelai dua.. that time lak Qaleesya lak wat perangai. Tak boleh stop tolak buggy.. dia nk jalan jer.. so, my hubby suruh pilih la mana nak... dia nk bawa Qaleesya jalan2 jap.. dah dapat sehelai seluar, hubby datang. Dia tanya ada dapat msg tak.. aku lak tk perasan.. bila aku buka inbox msg.. tempampang gambar handbag ngan soalan "nak ke tak nak?".. hubby ckp dah lama dia tunggu aku reply, dia ajak aku gi tempat handbag tu.. suruh aku pilih.. tapi gambar yg dia sent to my hp tu mmg handbag yg aku nak la.. aku dah tgk sebelum ni masa gi Jusco Sunway Pyramid.. tapi disebabkan harga dia not in my budget.. (actually aku tk pernah beli pun handbag semahal tu.. paling mahal pun below RM200 je.. ) so, aku tk la beli. Bak org ngantuk disorongkan bantal.. tentulah aku nak.. tapi serba salah gak nk amik, coz harga dia.. tapi hubby aku ckp takpe.. nk amik jer.. dia mmg nk belikan utk aku.. heheh dgn malu2 kucing aku pun amik la.. dlm hati berbunga riang.. really I can't stop smiling on that day.. rasa cam nk cium jer hubby aku time tu.. tapi gila ke apa.. nk cium di khalayak ramai.. even dah halal pun, patut2 la kan..
Sebab pertama aku tersangat gembira ialah itu mmg handbag yg aku nak.. kedua, this is the first present from my hubby.. (mesti korang kata apalah, tk pernah dpt hadiah from hubby). Actually, sebelum ni apa barang yg aku nak aku beli ngan duit aku sendiri.. aku tak nak minta2 ngan hubby coz aku keje.. lainla kalau aku suri rumah sepenuh masa, takpelah nk minta ngan hubby kan.. lagipun aku tk nak beban kan suami aku ngan segala barang2 aku.. cukupla dia tanggung yg lain..keperluan diri aku beli sendiri la.. Cukupla tiap kali besday dia bawa gi makan.. at least dia ingat.. aku ni tk demand sgt.. barang2 ni material jer.. yg penting dlm ati dia, dia ingat setiap special day dlm hidup aku dan kitaorang .. i luv u la en. hashim..


ni la handbag yg jd pujaan hatiku.. huhu.. best leh letak byk barang.. segala pampers Qaleesya pun aku leh sumbat... kui kui kui..




ni compartment dalam beg.. berbaloi gak la beli beg ni.. thank you sayang for the present....

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)