penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, December 10, 2010

~Qaleesya dan iron~

Ini kisah yg aku dah tak ingat berlaku ari apa tapi dlm 2 minggu lepas la.. lambat sikit nk update.. balik keje ari tu, aku bergegas mandikan dia dan siapkan dia.. coz malamnyer nk gi amik abah dia balik keje sekaligus nk gi shopping barang dapur kat Tesco. So, lepas siapkan dia, aku nyer turn lak nak mandi.. selalu nya aku mandi dia ada gak melalak ketuk2 pintu bilik air.. but this time senyap jer bunyinya.. lepas je mandi, aku ngan tk sabar nyer kuar bilik air dan tengok si kenit ni tengah meng'iron' lantai.. aku takde la terkejut beruk sgt coz iron ni mmg aku dah unplug pun dari suis.. so, tak risau sgt la.. cuma yg aku cam bangga skt bila tgk dia beria2 dok iron lantai and carpet.. actually, setiap kali aku iron baju, dia mesti perhatikan cara aku iron.. aku perasaan Qaleesya ni mmg cepat ikut apa yg dia perhatikan.. so, kena careful skt dengan apa yg dia tgk coz dia belajar dari situ.. layanzz jelah gambar kat bawah ni..


ngah khusyuk iron..

tengok.. sampai berdiri meng'iron' lantai..

haha.. bab iron sambil terbongkok2 ni aku tk pernah wat yek.. ni dia nye aksi sendiri.. ntah mana belajar ntah.. umah babysitter kot hihihih.. keje keras nampak nyer anak dara aku ni.. haa iron yek.. sampai licin lantai tu.. besar sok tolong ibu.. jgn malas.


suka nampak ngan kerjaya baru dia ni.. besar sok malas tolong ibu iron baju siap awk... heheh garang tul ibu ni..




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)