penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, December 10, 2010

~Ragam Mengandung~

Semenjak aku ngandung ni aku sgt cerewet bab makan.. kenkadang serik nk makan kat luar coz hasilnya tk memenuhi citarasa aku dan baby dlm perut ni.. Chewah.. wat salah baby kt dlm perut lak..

Akhir2 ni sikap cerewet aku ni makin teruk.. dulu aku makan apa jer yg operator kantin kat ofis masak.. aku tk byk cekadak.. janji kenyang perut dah.. tapi skang aku mula rasa bosan. . rasa lauk takde variety la, rasa makanan tu tk sedap la, makanan ni tak ok la.. kenkadang tensen gak.. sebab tu walaupun penat balik keje, aku ttp masak.. lagi puas ati makan masakan sendiri..ikut la tekak ko nk mcm mana.. daripada gi makan kt kedai, duit habis perut tk kenyang..membazirlak makan tk habis.. makanan lak lum tentu bersih.

Aku harap cepat la sifat cerewet aku ni hilang. Sian ngan hubby aku ngikut je kerenah bini dia ni.. lama2 kang takut dia lak yg fed up ngan aku huhuhu..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)