penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, February 18, 2011

Akhirnya ia milikku!!!

Inilah barang yg kuidamkan semenjak melahirkan Qaleesya lagi.. but that time lum ada rezeki dan aku pun dah beli breastpump manual.. so guna jelah yg manual dulu.. byk gak kengkawan yg wat testimoni guna breastpump electric Spectra 3 ni bagus.. lebih mudah, cepat dan senyap.. mmg dh niat, dapat 2nd baby nk beli breastpump ni.. dan aku bukan saja beli breastpump.. aku amik complete set.. ni kes tergoda.. tapi aku rasa berbaloi gak la.. coz sume yg ada tu berguna tuk aku dan new baby nanti..
Aku gi memborong benda ni kat sarakids TTDI Jaya.. korang yg teringin nk beli leh visit dianyer web at www.sarakids.com

ni la rupanya hasil boronganku.. paper beg dia cantik.. pening nk pilih yg mana satu.. lastly aku amik complete set electric breastpump yg berharga seperti dibawah:

ni jgn lak ada yg kata aku nk menunjuk2 lak.. ni kira long term investment la.. untuk ank2 aku dan memudahkan aku mengepam susu.. tak rugi pun invest mahal skt.. harga asal RM700 lebih. ni aku beli harga promosi RM626.. ada breastpump electric Spectra 3, 1 extra breast shield (utk dual pump), 1 shoulder bag yg boleh memuatkan pump dan cooler bag sekaligus (senang nk bawa kemana2), 1 cooler bag, 8 milk container, 3 packs of ice gel

ni la rupanya barang2 yg dibeli..

hopefully lepas ni aku dapat mengepam dgn lebih berjaya for my 2nd little angel 'baby Q'...






























2 comments:

  1. perghhhh....best gilak ku...dpt jugak akhirnya impian kamoo...so selamat mengepam susu yer :D

    walaupun $$ mahal...tp hasilnya puas hati...tu pun dah kira heaven...

    ReplyDelete
  2. haha nome.. mmg puas ati walau $$$ terbang.. ekekek.. ala ni kira long term investment.. leh pakai lama.. jaga elok2, nanti dah tutup kilang aku iklan kt dlm mudah.com.. kira harga murah2 ekekek.. Insyaallah.. doakan aku dpt susukan bakal ank aku ni nanti sampai dia 2 tahun yek..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)