penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, February 8, 2011

Qaleesya's fun zone!!

Salam sume!!.. wah baru dpt nk hapdet blog coz last week balik kg.. cina raya, aku pun tumpang sekaki.. kata cuti panjang.. apa barang dok umah jer.. ni nk hapdet apa yg kitaorang dah wat for Qaleesya.. one of my wishlist tuk tahun ni.. tercapai sudah!!
Actually.. benda ni dah rancang dari tahun lepas lagi. Tapi asyik tertangguh jer.. so, semalam balik dari kg sampai sini dlm kul 1.30ptg.. we all decide gi Sunway Pyramid tuk beli mat for Qaleesya's room.. patutnya bilik ni dikhaskan tuk anak lelaki (kalau ada la.. sebab tu cat color biru).. blk Qaleesya actually color pink.. tapi kitaorang dah jadikan bilik tu bilik tetamu coz lebih besar dari bilik biru ni.. lagi pulak, Qaleesya bukan tido kt bilik tu pun..
asalnya bilik ni cam gini.. ada satu katil bujang..sesapa datang leh la tido kt bilik ni.. tapi oleh kerana kitaorang laki bini dah start nk ajar Qaleesya tido sendiri, so katil ni kitaorang move to master bedroom.. letak sebelah katil kami.. so, Qaleesya tido kt katil ni.. nk letak dia sensorang kt bilik ni, mau ada yg melalak or tk tido malam..

skang beginilah jadinya.. projek ibu and abah tuk si kenit ni..

sukanya dia.. bila bangun tido jer tgk bilik dah jadi camni.. very excited!!

dah mcm nursery dah bilik ni.. nanti ibu tambah mainan lagi k...


gembiranya kami bila tgk Qaleesya suka..

Qaleesya paling suka tgk gambar tupai kat poster tu.. ekkekek...

sekotak tu mainan dia.. ada yg kami beli, tapi byk yg makngah dia kasi..

leka bermain.. nak sepah pun kt dalam bilik ni jer.. lepas main kemas yek..

skang main sorang2.. nanti main ngan adik lak.. jgn gaduh2 tau..

Moga Qaleesya gembira dengan adanya bilik mainan sendiri.. nanti ibu and abah upgrade lagi apa yg patut yek.. doakan ibu and abah murah rezeki tau.. ada lagi wishlist yg belum tertunai.. insyaallah.. coming soon..













No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)