penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, March 31, 2011

Aku yg degil!!

yup.. korang leh belasah aku beramai2.. kick me! aku ni mmg spesies degil gak.. kafein mmg tk bagus tuk pregnant woman.. aku tau tu.. tapi aku tidak dapat menghalang keinginan ku tuk minum nescafe.. huwaaa!!!!


Actually aku mmg peminat kopi.. tapi bila dah ngandung and breastfeed anak.. aku mmg tk amik la.. (eleh.. nk kata tk amik langsung tipu la.. tapi maybe dua tiga bulan sekali baru teguk kopi/nescafe ni..) time ngandung ni, rasanya dah 3 kali aku teguk kafein ni.. ari ni rasa tk tahan sgt.. rasa nk minum nescafe jer.. ni yg payah bila kt pantry ofis ada nescafe.. aku ni tk tahan godaan.. (ceh, sape yg goda?? nescafe tu dok kt situ jer.. aku je yg lemah iman)

sudahnya wat gak la setengah mug.. ampunkan aku.. sorry baby.. ibu tk tahan.. ampunkan ibu yek.. huhuhu.. dh minum baru rasa nyesal.. mmg tk boleh blah!


nescafe yg telah masuk ke perutku.. tapi tk habis minum pun.. lepaskan rasa kt tekak jer.. huhu..

2 comments:

  1. jaga2 beb...jgn selalu sgt...nnt kepala ko weng2....sbb terlebey kafein...

    ReplyDelete
  2. uwaa... aku mmg bersalah.. tapi semalam aku minum skt jer.. setengah cawan pun tk habis.. anyway, thanks yek nome... aku tau ko sayang aku ahaks!!

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)