penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, March 10, 2011

Check up @ Umra Specialist

Hi korang.. kandungan aku skang dh masuk 30 weeks.. jap je masa berlalu.. makanya tinggal lebih kurang sebulan lebih je lagi sebelum my baby menjengah dunia.. So, last Thursday gi routine check up kat Umra Specialist di SS13, so far my baby sihat.. berat dah 1.6kg.. air ketuban cukup just my baby that day dok sonsang.. kepala diatas, kaki dibawah.. but doctor said.. no need to worry coz dia akan pusing balik ke kedudukan normal.. hopefully mcm tu la. Aku kalau boleh nk elak kena ceaser ni.. biarlah aku bersalin normal.. senang nk bertungku dan berbengkung.. takdelah bdn aku hilang shape nanti.. ekeek...
tu jelah nk citer.. gambar baby malas nk masukkan coz yg doktor print tu tk clear sgt nampak bentuk badanya.. so letak gambar kakak dia yg ceria jer sepanjang proses menunggu dan check up.. (actually yg sentiasa aktif.. tk reti dok diam..) yeah she is my Qaleesya...


ngeeee..... sengih tk ingat..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)