penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, March 10, 2011

Safety Day @ my office

Last Friday (04/03/2011), office aku ada organize satu event Safety Campaign 2011. Event ni diadakan 2 tahun sekali dgn tujuan memberi kesedaran tentang keselamatan di tempat keje.. ada pelbagai program telah dijalankan seperti safety training yg bermula dari hari Isnin hinggalah Khamis. On the day itself ada pameran dan sesi menderma darah.. bukan dara yek.. kekeke... jom la layan gambar skit..

pentas hasil decoration hero2 OMI

antara yg mengambil bahagian tuk pameran.. Jabatan Alam Sekitar

JKKP

Jabatan Keselamatan Jalan Raya.. booth ni aku tgk sipi2 jer.. coz ada pelbagai gambar accident ngeri yg dipamerkan.. jgn kata nk tgk gambar tu, nk snap pun tk sanggup.. sgt ngeri wooo...

ceh!.. kenkonon jadi MC.. tak kose aku.. posing jap jer.

ni antara mak dara yg cuba menderma darah tapi fail.. yg bertudung hitam tu tekanan darah rendah..so kena makan dulu baru leh derma ok.. yg sebelah tu.. berat kurang.. tapi mulia ati diaorang nk derma darah kan..

aku sah2 tak leh derma darah.. kang aku ngan baby lak yg kurang darah, tk pasal2 org lak derma tuk aku.. aku saje jer jengok2..

yeah.. srikandi OMI yg baik ati menderma darahnya.. yg kt sebelah tu toksah sengih2.. tak suka la..

para pria yg suci hatinya nk menderma darah.. yg belakang tu tgk jer ke??

dah habis event ramai2 amik kesempatan bergambar kt stage.. ekekek.. aku cuma nampak kepala jer.. perut dilindungi org lain.. takdelah aku nampak gemuk sgt ekekekek.. maka event hari tu tamat pada kul 4.30 ptg dan diikuti acara makan2.. mencekik je kitaorang.. ehheh..









No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)