penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, March 4, 2011

~Sesi menerjah playground~

Jumaat lepas kitaorang suami isteri sampai umah awal.. so sesaje bawa Qaleesya main2 kat playground yg cuma sekangkang kucing jer dari rumah.. suka tul dia dapat gi playground, excited sgt.. sume nk ditrynya.. actually kat area umah aku ada 3 playground.. 2 daripada playground tu mmg dekat sgt ngan umah.. seberang jalan jer.. tapi kenkadang je aku bawa Qaleesya gi main kt situ coz si kenit ni kalau dah gi playground payah nk ajak balik.. mau ngaruk sakan.. unless abah dia ada sama.. takpelah, leh handle dia.. harapkan aku yg sarat ni.. kang terlepas lak dari dukungan..


suka dapat main buaian..

'buai laju laju.. aku nk kawin ngan ank raja.. amboi.. kecik lagi nak oii... bawa bersabar yek..'



tgh usha dua tiga org budak ngah main.. tapi budak2 tu nakal.. bila Qaleesya turun dari buai je.. dia nk gi beramah mesra ngan budak2 tu.. sekali diaorang tolak dia sampai tertonggeng.. siap marah2 lagi.. haii.. kecik2 dah mcm tu..

happy dapat layan ank main.. happy bila tgk Qaleesya suka sgt.. tk happy bila tgk budak2 kecik yg lum cerdik ni dah pandai tunjuk samseng.. besar nanti nak jadi apalah.. didikan ibu bapa mmg penting time budak2 nk membesar ni..didiklah ank dengan akhlak yg mulia..






No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)