penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, March 10, 2011

Xtiviti pemasangan grill bermula.. dush dush..

Hari sabtu lepas, org datang pasang grill kt belakang dapur umah aku.. actually belakang tu pagar biasa jer.. so, we decide nk pasang gril coz nk letak washing machine kt situ. Alkisahnya washing machine aku tu aku letak kt bilik air tingkat bawah.. tapi memandangkan aku bakal bersalin tk lama lagi and nk dok kt tingkat bawah.. bilik air tu akan kugunakan tuk mandi manda dan yg sewaktu dengannya.. maka washing machine perlu dikeluarkan..
Kul 11.00 si tauke grill, En. Ali dah col yg dia dah ada kt belakang.. maka sesi pemasangan pun bermula dan berakhir dlm kul 4.30 petang.. lama kan.. sebenarnya pasang gril tu siap dlm kul 2 ptg.. pas tu we all minta dia wat wiring lampu kt area tu dan baiki bumbung yg bocor sekali. Kira 3 in 1 la ni..dan dia hanya caj sume tu RM800 jer.. (grill, wiring dan baiki bumbung). Berbaloi2 kan.. sape nk khidmat dia leh contact kt no. ni 016-9157408 (Ali). Hasil kerjanya pun kemas sgt.. mmg puas ati la.. daripada dok panggil ca ya nun alif wat.. baik panggil org kita.. ca ya nun alif tu caj melampau2.. sampai RM2000+++ sedangkan hasilnya sama jer.. Apapun thanks to Ali coz wat keje kemas yek.. akak mmg pueh ati..

ni dah dipasang, tapi lum siap sepenuhnya lagi.. lum pasang polycarbonite lagi kat tepi dinding tu.. lupa lak aku nk snap gambar yg sesudah siap sume.. nanti la, ada masa next entry aku letak gambar k...

pintu tuk kuar.. nk snap muka en. ali ni segan lak.. kekek.. oklah tu jer nk citer.. babai..


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)