penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, April 15, 2011

Borang Penamaan KWSP

Salam jumaat sume.. amacam korang ari ni??? Oh ya, korang dah wat benda ni?? Borang Penamaan KWSP.. cam surat wasiat lak kan.. if kita meninggal, maka org yg kita namakan dlm borang ni la yg akan menerima wang KWSP kita tu.. dulu masa lum kawin, aku just letak my mom sorang jer sebagai penama.. skang ni bila dah kawin, rasanya perlu letak nama2 lain juga.. so ari ni, aku update la penama utk KWSP aku ni.. maklumla harta aku bukannya ada.. ni jelah yg ada termasuk simpanan sikit.. in case bersalin nanti aku meninggal ke.. takdela ralat sgt.. paling tidak, org yg aku sayang dapat merasa sorang skt peninggalan aku ni..

nilah borangnyer.. sorry gambar agak blur.. maklumla, snap guna camera hp cap ayam aku tu jer..


Ni la penama yg bakal terima duit KWSP aku if aku meninggal.. portion peratusan yg diterima berbeza yek.. yg pasti puteriku yg tersayang penerima peratusan terbanyak.. antara penerimanya adalah

*

*

*

*


Penerima pertama adalah anak sulung kesayanganku.. Puteri Qaleesya Humaira.. the big portion is for her.. ibu sangat2 menyayangi Qaleesya..


Penerima kedua adalah suamiku yg tercinta, En. Hashim b. Idris... Thanks for everything yang..


dan penerima ketiga adalah ibuku yg tersayang.. Pn. Ropiah bt. Murad.. I luv you so much mak.. jasamu tak terbalas..



Tetiba rasa sedih lak.. if ajalku telah tiba, moga mereka tk lupakan aku dan sentiasa sedekahkan Al-Fatihah untukku.. isk isk isk.. =(

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)