penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, April 5, 2011

Setelah sekian lama.. aku mula rasa bosan!!!

Bosan, bosan, bosan!!!! Aku dah mula rasa sgt bosan, muak, menyampah.. rasa nk muntah ijau dok keje sini la!!! haaa.. ni tk boleh tahan dah ngan kerenah2 manusia2 disekiling ku ini.. ada yg mulut ckp lain, tapi perangai lain. Ada yg pandai ckp tapi tak reti wat keje. Ada yg poyos nk mampus!! telinga ni dh tk boleh tahan, mata dh tk boleh pandang, ati ni tk tau sampai bila leh sabar.. dah rasa nk meletop!!! Rasa nk sound jer sorang2 makhluk takde otak ni, sekali fikir lepas pantang ni rasa nk resign jer.. so that aku tk wat byk dosa ngan mengutuk mereka2 ni dlm ati.. i'm not perfect neither them.. but please la makhluk2 bongkak disekelilingku.. aku dah muak yg amat sgt ngan citer korang.. sorang, asyik dok citer hal pregnant dia tk habis2.. (macam dia sorang jer makhluk kt dunia ni yg pregnant), citer hal kekayaan laki dia yg jadi Assistant Manager, citer hal kebun dia, citer hal tanah2 yg bapak dia kasi, citer hal dalaman diaorang laki bini.. oiii muak la!!!! can't you stop telling others bout that! sekali dua maybe boleh tahan.. tapi kalau berulang kali buka citer yg sama, sape boleh tahan??? org lain pun ada.. tapi takdelah org nk bercerita yg tu tk habis2.. alahai fening2.. yg lagi sorang pandai ckp tapi keje tk jalan.. bila kita ckp sume dia tau.. tapi asyik hilang jer.. last minute gelabah biawak.. dh sound pun tk faham gak.. menggatal jer dia tau.. eii dah la.. lagi citer lagi tambah sakit ati.. cepat la aku cuti maternity.. at least leh rehatkan otak dan mata dari ngadap org2 mcm ni!!! letih!!!

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)