penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, August 26, 2011

Hidangan berbuka ari ni.. dah ala2 malas gitu..

Arini tk sempat masak byk.. yelah balik dari jalan2 ngan Qaleesya pun dah dekat kul 5ptg.. penat seh.. so, aku wat menu simple je tuk berbuka ari ni..  Macaroni Gratin..  sib baik en. hubby jenis tk cerewet.. dia lagi tk nak susahkan aku ckp jgn masak..

 rupa sebelum dibakar..
rupa setelah siap dibakar.. yummy... thanks to one blogger utk resepi ni.. dah makan baru teringat nk snap.. apapun layan la makan ni.. yg penting en. hubby suka.. anak pun suka.. eheheheh.. ok, nk gi kemas barang2 yg belum settle.. cau cin cau..

Akhirnya terjebak jua..

Salam sume.. ada yg dah balik ke kg beraya ke? aku esok baru nk gerak balik.. ari ni gi dating ngan Qaleesya.. saja jenjalan kt Tesco Shah Alam.. motif utama nk cari tudung tuk baju raya aku.. lepas beli tudung sambil ada adegan berkejaran ngan Qaleesya.. lambat aku lepas tangan dia pun menjelajah sana sini.. adui, ibu nk pilih tudung pun payah.. aku terjah Tesco jap beli barang sket.. kuat dari situ, lalu kt depan kedai Bata..sesaja je cuci mata kasut kanak2 kt situ.. sekali Qaleesya nampak je aku pegang kasut ni.. dia jerit2 nak.. sudahnya beli la juga.. hmm konon nk berjimat tak nak beli kasut lagi tuk dia.. tapi kalau dah ada adegan jerit menjerit nak juga.. terpaksa la ibu dia ni belikan.. so, ni lah kasut raya Qaleesya tahun ni.. dah yg ni dia nak..hei dak kecik ni.. tk padan ngan baru nk masuk 2 tahun, dah pandai demand.. ikut perangai sape ni???? emmm..

 RM30 je kasut ni.. budak2 tk yah la pakai mahal2...

Tak sabar dia nk try kasut baru.. sampai tk sempat pakai baju.. pastu tk nak buka lak.. budak2 kan.. teruja mcm kita kecik2 dulu gak la..kalau ikutkan ati langsung tk nak buka.. heheh.. dah besar ank ibu ni..

Wednesday, August 24, 2011

Pos Insurans Raya.. la la la..

Tadi pagi aku gi post office, ada keje sket..masa kt kaunter aku terperasan pamplet ni.. Pos Insurans Raya.. so, tgh staff tu wat keje, aku belek2 la pamplet ni.. eh, bagus gak ni..insurans tuk balik raya..dia cover 32 hari jelah dari 15/8/2011 to 15/9/2011.. if ko meninggal ke or hilang upaya kekal akibat kemalangan ke, dia cover RM20, 000 setiap seorang. Oh ya dia ada dua plan, individu dan family. Individu kena byr premium RM8 dan family RM25 (untuk 5 org). Kalau beg kena ragut dan dokumen hilang dia akan bayar RM100 nk wat balik I/C ke, lesen ke.. masuk hospital akibat kemalangan akan dibayar RM30 per day after 12 hours la kena tahan kt wad..  selain tu perbelanjaan pengebumian adalah RM500 setiap seorang. So, aku dan hubby mmg ada insurans kemalangan ni tapi under company la.. anak2 mmg takde.. plan tahun depan la nk amik.. fikir2 balik, bagus gak amik ni.. premium pun tk mahal.. RM25 tuk satu family.. manalah tau malang tk berbau kan..at least ada la preparation.. time balik raya ni byk berlaku accident.. beringat2 la kan.. dengan kadar pantas aku pun register la..



proses registration tk sampai 10 minit.. dah dapat cover note ni.. simpanla if ada apa2 terjadi.. so, selamat berhari raya.. moga kami sekeluarga selamat balik langkawi dan selamat gak balik ke klang.. amin.. 

Tuesday, August 23, 2011

Dari mana datangnya kekuatan seorang wanita,isteri & ibu???

Wanita sering dikaitkan sebagai kaum yg lemah..persoalannya lemahkah seorang wanita.. dari segi mana kelemahan itu..adakah kerana seorang wanita mudah menitiskan air mata maka dia dikatakan lemah? Adakah kerana seorang wanita itu hatinya lembut maka dia dikatakan lemah? Pada aku disebalik kelemahan seorang wanita, ada kekuatan yg lelaki tk mampu tandingi.. korang setuju?

Air mata wanita mampu melembutkan hati yg keras.. itu kekuatan yg paling nyata.. sekeras2 hati lelaki akan cair bila wanita, isteri atau ibu mengalirkan air mata.. betul tak?? lelaki jgn nafikan yek..ehheeh..

Seorang isteri mahupun ibu ibarat supermak! Naper aku ckp mcm tu.. bygkan lah balik keje, amik anak kt nursery.. sampai umah, anak menangis nk susu.. lum sempat ibu buka tudung.. wat susu anak dulu.. susukan dulu anak yg kecil.. sudah menyusu, mandikan anak2.. biar comel dan bersih. Lepas tu straight ke dapur.. kuarkan barang2 untuk masak makan malam.. lepas pung pang pung pang kt dapur memasak.. sambil masak sambil basuh baju (guna washing machine la.. takkan basuh tangan lak.), kemas dapur, mop lantai tak nak la nanti hubby pijak lantai lekit jer.. bergegas mandi, bersihkan diri tuk kelihatan kemas dimata suami.. lepas solat, suapkan anak2 makan, hubby balik makan malam.. lepas makan malam, kemas meja, basuh pinggan mangkuk.. basuh sume botol2 susu anak.. kemas beg baju anak tuk bawa ke taska esok hari.. iron baju keje suami dan diri sendiri.. sidai baju yg dah dibasuh, tgk jam dah kul 11 lebih. bawa ank masuk tido.. baru la ibu boleh nk lelapkan mata a.k.a berehat.. itu kalau hari biasa.. kalau kena bulan pose, terkocoh2 balik keje tuk masak.. kalau tk sempat beli kt PARAM jer.. tapi rutin harian mcm membasuh baju, pinggan mangkuk, mandikan anak2, siapkan barang2 anak, kemas umah, dapur apa yg patut tetap berjalan seperti biasa.. ditambah lak, kena masak tuk sahur.. bangun sahur kul 4pg dah tk tido sampai la ke malam nya balik.. siapkan makanan tuk bersahur la.. masukkan susu ank ke dlm beg, pump susu, salin diapers anak.. mandi, solat, bersiap, antar anak ke taska dan terus ke tempat keje.. masa utk tido a.k.a rehat cuma 4 jam setiap ari.. tu pun kenkadang tk nyenyak tido coz si kecik ngaruk nk susu.. Kenkadang bila anak sakit.. ibu ni tk tido sesaat pun kerana bimbang tido yg sesaat itu akan membuatkan dia menyesal seumur hidup.. mcm masa Qaireen masuk ICU dulu, aku tk tido 4 hari tapi masih mampu berdiri tegak menjalankan tanggungjawab seorang ibu pada anak yg sakit.. masih mampu menjaga Qaireen dan menjenguk Qaleesya yg ditinggalkan dirumah kakak.. alhamdulillah.. Makanya diri ini yg melalui semua itu setiap ari tertanya, dari manakah datangnya kekuatan utk melakukan sume nih??? Badan penat tapi masih mampu melakukannya tanpa culas.. Ibu2 diluar sana juga pasti mengalami benda yg sama kan.. dari mana datangnya kekuatan kita utk melakukan sume ni yek???

p/s: it doesn't mean my hubby tk tolong wat keje rumah or jaga anak.. dia ada tolong.. jgn fikir my hubby pemalas k.. kami saling membantu.. kata suami isteri.. apa yg penting, kerjasama.. hehehe..

im a woman, wife and mother.. am I supermak??

Monday, August 22, 2011

Baju raya anak2..

Raya tahun lepas, cuma ada Qaleesya sorang.. maka aku bershopping sakan la baju2 raya dia.. kasut bagai.. tahun ni kita berbelanja secara berhemah yer anak2.. sorang 3 pasang jer termasuk baju kurung.. kasut raya? nan ado coz ibu baru je beli kasut jalan2 tuk Qaleesya ari tu kan.. so, masih baru lagi.. pakai yg tu jer yek.. Qaireen lak.. kasut kakak yg empat lima pasang tu sume masih cantik2 lagi.. Qaireen pakai yg itu jer la.. nanti ibu belikan stokin untuk dipadankan dengan kasut2 tersebut.. lagipun Qaireen lum pandai jalan kan.. Tahun ni mmg motto kami suami isteri, elakkan pembaziran.. anak dah bertambah, kena la belanja secara berhemah.. byk lagi keperluan lain yg perlu diutamakan.. (ini bukan kedekut yek.. ibu and abah bukan org kaya mcm sesetengah org.. ) At least Qaleesya and Qaireen ada gak baju raya.. sesetengah org langsung takde tau.. jadi belajar bersyukur ye anak2..

 tahun ni ekceli tema color biru.. tapi en. hubby tk nak wat baju melayu la pulak.. katanya bukan pakai sgt.. baju melayu yg ada tu pun pakai sekali jer.. so, aku dan puteri dua org tu jer la yg berbaju biru raya ni.. abah nk pakai baju melayu masa nikah dulu.. katanya pakai sekali jer.. putih pun putih la yang.. adinda ikut kan jer..

 ni tuk Qaleesya..

 ni pulak tuk Qaireen bam bam..

 gown for both of them.. pilih color coklat ni coz diaorang lum ada lagi baju color ni.. jgn tak tau.. qaireen bam bam pakai baju saiz M.. heheh..

 ni pulak rezeki di bulan ramadhan.. present from mak ngah a.k.a. kakak iparku tuk ank2 buahnya.. this is for Qaireen.. ni kena pakai cepat coz kalau lambat tk muat ni..

and ni pulak tuk Qaleesya.. Thanks mak ngah for the present.. cantik sgt.. wat susah2 jer...  ni jelah baju raya tuk anak2 ku tahun ni.. syukur alhamdulillah..

Emakku.. Ibu mertuaku.. Selamat Hari Raya yer..

Tahun ni aku sekeluarga akan beraya di Langkawi.. kampung halamanku.. tahun lepas dah beraya di Johor.. so, this year turn kg aku la pulak.. seperti biasa mesti ada buah tangan kuih raya tuk kedua2 org yg aku sayang.. emakku dan ibu mertuaku.. kata nk jadi ank dan menantu solehah.. takkan la balik kg berlenggang jer kan.. walau tk balik beraya kt Johor, tapi mesti ada buah tangan tuk ibu mertua di hari raya kan..

 ni biskut raya tuk emakku di Langkawi.. campuran kuih yg aku wat dan kakak aku yg dok sunway tu buat.. (kakak aku kirim tuk mak coz dia balik beraya ke Terengganu) ada sejenis biskut aku order coz aku tk pandai wat.. iaitu Tart Nenas.. (sebenarnya paling malas nk masak jem nenas tu.. )

ni biskut tuk ibu mertua di Kempas, Johor.. Tiga jenis je ye bu.. biskut choc. chip tu ibu wat setiap kali raya kan.. so, liza tk bagi la coz biskut choc. chipni,  ibu wat lagi sedap dari yg liza wat... maaf ye, tahun ni kami raya kt langkawi.. maaf zahir batin ye bu.. korang byk ke order/wat biskut.. kongsi2 ler..
Ni citer sabtu lepas gak.. lepas selesai wat biskut choc. chip, aku terus wat muffin choc. chip pulak.. ate coklat sume la ari tu.. resepi ni amik dari satu blog.. muffin ni lembap la.. tak la gebus sgt.. keseluruhannya.. aku tk suka sgt.. hehehe..

 sebelum di bakar

selepas dibakar...  dlm rasa choc. chip yg mencair.. makan panas2 maybe sedap kot.. ni dah tunggu berbuka baru nk makan kan.. oklah tu jer pasal projek membaking last saturday.. penat giler coz dari pagi dok keje bakar biskut then bakar muffin pas tu masak tuk berbuka pulak.. mop lantai, kemas dapur dan umah.. basuh baju.. but im supermak.. i can do it.. insyaallah.. heheeh..

p/s: thanks to my hubby coz sudi jagakan anak2.. 

Raya oh Raya - Biskut Chocolate Chip

Salam isnin sume.. tak habis lagi citer biskut raya yer.. jgn bosanlak..baru tiga entry pasal biskut raya ni.. nak citer, Sabtu lepas wat biskut raya yg terakhir.. Biskut Chocolate Chip.. naper wat biskut ni?? wat coz anak dara ku sorang tu suka makan la.. apa yg Qaleesya suka, ibu akan usahakan wat tuk Qaleesya.. bermula lepas subuh, sampai kul 11.30 lebih baru siap.. wat satu adunan jer.. cuma biskut ni tk leh letak byk2 bila nk bakar.. setengah sudu teh jer.. kalau letak byk..maka akn jadi kembang semangkuk la biskut ko tu.. tu yg wat lambat tu.. lagipun ada member ofis order biskut ni tuk raya.. (1st time jual biskut raya hehehe). Tu yg wat tambah gigih membuatnyer.. hehehe..

 ni adunan yg siap sedia tuk dibakar.. aku letak choc. chip dan badam cincang.. baru crunchy nk kunyah.. krup krap krup krap..

 biskut yg telah siap dibakar.. tukang rasa a.k.a. tukang makan ialah Qaleesya.. jap2 datang dapur nak "skut".. (nk biskut la tu). dok ulang alik sampai la aku abis bakar..sudahnya, part stock utk umah aku separuh balang jer.. selebihnya Qaleesya dah ngap. takpelah nak oii, ibu wat pun tuk Qaleesya gak.. makan la..

 susun2 masuk balang..

dah siap dibalangkan.. cengginila rupenya.. maybe rupa kurang cantik, tapi rasa terbaik.. ranggup cam famos amos.. ahhaha.. (masuk bakul angkat sendiri.. huhu..)

Monday, August 15, 2011

Raya oh Raya - Biskut Cornflakes Madu

Semalam pagi2 selepas solat subuh.. aku memulakan projek biskut yg kedua.. ala biskut senang2 juga.. biskut cornflakes madu. Biskut ni pun Qaleesya suka.. pendek kata aku wat biskut ikut selera ank aku jelah. katapun dia yg suka makan kan.. best bila tgk anak2 suka apa yg kita masak.. apatah lagi bila dia puji "emm.. dap.. dap.. " bila makan.. (sedap la tu).. ibu dia ni pun kembang la semangkuk heehheh.. hilang sume penat lelah memasak..

So, berbalik kepada biskut aku ni.. aku wat dua adunan gak.. yelah nk diedarkan pada tiga buah rumah kan.. seperti biasa umah aku, umah mak dan umah ibu.. disebabkan biskut ni senang yg amat dan bakar pun tak lama.. sekejapan jer dah siap sume.. dlm kul 8.30pg sume sudah settle.. alhamdulillah.. Allah mudahkan.. moh le layan gambar sket yek..

 Ya itu dia bahan2 yg telah siap digaul rata, tunggu masa nak masukkan dlm paper cup jer.. ada conflakes, badam dan mix fruit.. sume tu Qaleesya makan ok.. berkilat2 kan.. penangan madu dan butter yg telah dicairkan..

 dah ready utk dibakar.. tk lama, 10-15 minit jer..

 Ini la hasilnya.. aromanya mewangi satu rumah.. bau manis2 madu dan lemak butter.. yummy!

 dah disejukkan, masukkan la dlm balang kedap udara..

dah siap sume.. satu tuk aku, satu utk mak, dan lagi satu tuk ibu mertuaku.. tapi part yg umah aku dan kurang coz Qaleesya dah rasmi dari pagi sampai ke malam tadi.. heehhe...

Raya oh Raya - Biskut Sarang Semut..

Memandangkan tak lama lagi dah nk raya.. moh ler kita bercerita ttg biskut raya ekekke.. tahun lepas wat kuih raya sejenis jer.. selebihnya main tunjuk2 jer.. tahun ni ada lebih kerajinan.. maka teringinla nk wat barang dua tiga jenis.. ala, wat biskut simple2 jer.. sementelah la pulak, Qaleesya skang dah pandai makan.. suka sgt makan biskut raya ni.. baikler aku wat sendiri.. air tangan ibu lebih berkat kan.. So, Sabtu lepas, selepas subuh, aku pun start la projek biskut aku ni.. aku wat Biskut Sarang Semut.. dimana semutnya??? ish.. mana der semut.. nama jer camtu.. biskut ni senang nk wat.. dan sedap dimakan.. korang suka tak? aku suka, sebab tu aku wat.. dulu pandai makan jer.. lepas dapat resepi, teringin nk try wat lak.. alhamdulillah menjadi.. leh la bagi mak mertua ekekek...

 ini la rupanya dohnyer.. lepas ni nk kena sagat (kata org utara), parut kata org KL.. ahahha.. baru la dia jadi cam gambar dibawah..

 ni la rupanya selepas di parut.. parut dalam mangkuk/pinggan dulu then sudukan ke dalam paper cup

 lepas tu letakla rice yg warna warni ni.. baru bebudak tertarik nk makan..katanya pun motif utama wat biskut ni tuk budak2.. org tua2 bukan nk makan sgt biskut2 ni time raya..

 telah sedia tuk dibakar.. aku guna tudung periuk jer.. (tudung periuk la la la.. tudung periuk la la la...), korang jgn gelakkan aku lak..

ginilah rupanya.. siapkan banyak2.. then bakar jer.. aku wat dua adunan.. cukup la tuk rumah aku, rumah mak aku kt Langkawi dan rumah mak mertua kt JB.. tapi yg kat umah aku dah luak coz Qaleesya dah bedal.. huhu.. dia asyik ckp nak "skut"..pagi2 buka mata dah nak "skut".. terpaksa aku sembunyikan, kalau tak, tak sempat raya dia dah habiskan.. alahai Qaleesya..



Masak oh Masak..

Salam pagi sumer.. ni nk citer pasal juadah berbuka pose aku last Saturday.. kikiki.. org lain dh letak bermacam jenis masakan berbuka, aku baru la seketul entry ni.. takpelah, ni baru berkesempatan.. Oh ya, apa yg aku suka sgt ialah, aku dapat wat asam pedas yg memenuhi selera tekak en. somi.. heheh bestnyer.. mesti korang tertanya2 kan apa yg best sgt tu.. yelah, sebelum ni aku mmg failed masak asam pedas johor ni..maklumlah, i kan org utara.. asam pedas utara i reti ler.. dah try byk kali but ttp tk sama.. so, last friday copy satu resepi asam pedas dari one blogger.. then sabtu ari tu try la wat Asam Pedas ikan pari.. Alhamdulillah.. menjadi!!!.. my hubby makan berbuka siap bertambah nasi lagi.. then kul 10 mcm tu, dia makan nasi lagi sekali.. huh tade apa yg lebih membahagiakan bila suami makan bertambah dan puji masakan kita sedap.. best sesangat..

 ni la juadah kami berbuka sabtu lepas.. Asam pedas ikan pari, ikan goreng dua ekor jer.. byk2 pun bukan habis.. ulam timun + pegaga..kurma dan puding belang.. ayornyer pulak adalah sirap bandung soda.. pergh.. tu pun dah cukup mengenyangkan kami.. Alhamdulillah.. walaupun simple tapi tk membazir.. itu yg penting ye kawan2..

ni pulak Puding Belang yg tk jadi belangnya.. tapi rasanya ok.. to be honest, aku mmg tk pandai nk wat agar2 ni.. kalau triffle buah ke, puding karamel ke, aku reti la.. ni first time wat.. alhamdulillah.. tk la keras.. takpe, next time kita try lagi..kasi improve dia nyer presentation.. kekekek.. ok, tu jer nk citer.. 

Thursday, August 11, 2011

Ketuk2 Sahur.. hahahah..

Dah hari ke 11 ramadhan dah.. aku tgk sana sini org upload juadah berbuka dan bersahur.. aku kalau ari keje mmg tk sempat la nk masak tuk berbuka.. aku masak tuk sahur jer.. tu pun wat simple2 jer.. hubby aku pesan camtu..dia tk nak susahkan bini dia ni.. lagipun sahur selera takde sgt la.. byk minum air jer.. hubby aku pun makan sahur ciput jer.. so sahur td aku wat Sambal sardin bersama kentang.. tu pun ikan sardin wat 3 ekor jer.. itu pun tk habis.. kitaorang makan berdua jer.. mmg bulan pose ni jimat byk la.. buka pose pun tk beli byk juadah..makan nasi pun sket jer.. beli byk2 sudahnya buang gak.. watpe nk membazirkan.. Alhamdulillah.. pose ni berat kami berdua dah turun.. aku dah turun 4 kg walau pun baru 11 hari berpuasa.. tak payah nk diet bagai..tk payah buang duit ke slimming centre..just puasa.. syukur alhamdulillah..


ni lauk sardin yg dimakan sahur tadi.. syukur dengan rezeki Allah.. (if ada yg kata, ala lauk sardin pun nk hapdet kt blog ke? jawapan aku.. blog aku, aku punya sukalah.. kikikiki..)

Popiah Otak2..

Masa balik Johor minggu lepas,aku ada amik order otak2.. sementelah dah gi beli otak2 kt kilang dia di kg halaman Kempas tu.. aku pesan la suruh hubby belikan popiah otak2 ni skali.. teringin nk rasa. Bukanla kata sebelum ni tk pernah rasa..dh pernah beli kt pasar malam tapi tu tk tau keluaran mana punya.. popiah nye kecik2 jer..sekali masuk mulut jer.. harga mahal lak tu.. 5 pcs/RM2. Popiah otak2 kempas ni lebih besar..mcm popiah yg kita wat tu..cuma bezanya dia leper la.. tak kembung bulat cam kita wat popiah sayur ke, ayam ke.. otak2 pun leper kan.. satu plastik ada 30pcs.. ni la rupanya bila dah digoreng..

 besarkan.. bukan kecik2 comei jer.. puas ati makan ngan Qaleesya semalam sementara tunggu hubby balik terawikh..

 isi otak2 yg merah kt dalam.. Qaleesya yg kecik tu makan 3 pcs.. suka dia..

kasi close up sket.. pada aku okla popiah ni..rasa otak2 la.. hehehe..

Wednesday, August 10, 2011

Balik kg...

Sabtu lepas kami balik johor.. dah lama giler tk balik sana. Last balik masa aku pregnant 6 bulan. So, balikla berpuasa ngan ayah dan ibu.. lagipun aku dh terbayang2 air katira, bubur som som dan makanan johor yg lain.. yummy! We all bertolak dlm kul 11.00 dari umah.. kul 3 sampai JB.. 4 jam jer hubby aku bawa.. berhenti rehat tukar diapers anak kt Machap then sambung balik perjanan.. so far jalan tk banyak keta just sampai seremban jer berderet kenderaan.. kt sini tk pernah nye tk byk kereta..huhu..


 ok kan jalannyer...


takde keje la ni..

 En. somi yg serius memandu..pandu cermat jiwa selamat.. kih kih kih..



 sedap si kenit ni tido..

si kakak pun tido ngan nyenyak.. budak berdua ni start tido dari masuk highway, sampai la ke Machap baru jaga.. senang keje.. bagus anak2 ibu.. muah muah..

p/s: takde gambar makanan coz malu nk snap depan mertua ekeekek.. sorry yek.

Wednesday, August 3, 2011

Rindu mak...

Yes.. aku mmg anak mak.. walau dah kawin dan beranak pinak. (cewah.. ramai benar la anak2 aku..) ari2 mesti call mak.. tanya mak watpe, mak masak ape, bla bla bla.. pendek kata kalau tk dengar sore mak satu ari cam ada yg tk kena jer.. bila bulan pose menjelma ni.. line telefon kt kg lak wat hal.. rosak dari sebelum posa sampai la first day posa baru aku dapat ckp ngan mak.. 5 ari tk dapat dgr sore mak, terseksanya aku.. (tk dapat kubayangkan kalau tk dpt dengar sore mak langsung.. sob sob sob.. tetiba rasa nk nangis..). Leganya bila dapat ckp ngan mak.. bulan2 posa ni tambah2 la aku rindu ngan mak... rindu masakan mak.. huhu.. lambatnyer nk balik raya.. dh terbayang rendang dan ketupat hasil air tangan mak.. sedap hingga menjilat pinggan.. hok aloh.. huduh benar la makan.. Mak, liza saaaayaaang sgt kat mak.. moga mak sentiasa sihat dan ceria.. Ya Allah.. peliharalah kesihatan ibuku.. kasihanilah ibuku sebagaimana dia mengasihaniku sewaktu kecilku.. amin..

mak dan cucu2nya.. ni masa mak datang umah aku last month.. tgk qaireen masuk ICU.. I love you mak.. I love ibu too.. (mak mertua ku)..