penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, October 13, 2011

Check up Qaireen @ KKBB

Ari ni Qaireen ada check up for 5 months kt klinik kesihatan.. kena inject hahaha.. selalunya check up kt klinik kesihatan ni aku gi sendiri jer.. jap jer check up ni.. maklumlah klinik desa.. mana ramai org.  Even tk ramai pun, aku kuar umah kul 7pg gak coz nk cepat siap, cepat leh masuk keje.. ate katanya amik time off jer.. sampai kt klinik, pintu pagar klinik lum buka.. selalunya kul 7 pg dah buka.. ni kul 7.15 msh lum buka lagi.. nurse tido ke?

 inilah klinik nyer..

 antara ibu bapa yg menunggu kt luar.. pintu pagar lum buka..

 snap gambar qaireen dulu la.. sementara tunggu pintu pagar klinik dibuka..

 suka sesangat gambar ni.. mcm dia ngah mikirkan sesuatu jer..

 sebenarnya dia dok usha ank patung ni.. saje je aku gantung kt situ.. so that dia terleka tgk anak patung tu.. takdelah ngaruk kt blakang sorang2.. ibu nk drive..

 fikir apa tu dik??

 kul 7.30pg pintu pagar dibuka.. lepas kena inject aku terus kasi ubat demam kt dlm keta.. then hantar ke taska..

sampai kt taska parking jauh sket.. aku nk spend time ngan bam bam dulu.. kasi dia minum susu puas2 dulu.. cian dia dah la kena cucuk.. then ibu tinggal lak.. huk huk huk.. sampai terlena dia menyusu.. sweet moment between mother and daughter.. i like..

6 comments:

  1. the best moment memang breast feeding. MASYALLAH.. esp bila mata dia pandang kita. jari dia kat breast kita.. SUBHANALLAH...So sweet.

    ReplyDelete
  2. yes kak yan.. moment ni yg akan dirindui bila dia dah besar.. heheh.. especially bila dia ngah menyusu then stop jap pandang kita sambil senyum, kemudian sambung menyusu balik..

    ReplyDelete
  3. semoga aku pun dpt bf anak kedua sepenuhnya..amin

    geram tgk bam2...

    ReplyDelete
  4. insyaallah.. aku support ko nome..

    ReplyDelete
  5. Memang this is the best moment. Tak tergambar dengan kata kata kannnn..

    ReplyDelete
  6. rozita,yup.. hanya ibu2 yg bagi bf jer yg tau... wish I can bf dia sampai dia 2 tahun.

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)