penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, October 24, 2011

Cuppies Red Velvet... oohh yummy!

Kali ni tak mau ckp byk.. just nk ajak korang layan jelah gambar cuppies RV yg aku wat sabtu lepas.. ni kes teringin nk makan lagi.. (sib baik leh wat sendiri, kalau asyik nk mengorder jer..mau kopak!). Nak order bukannya murah.. mau dekat RM100 for sebiji RV ni.. skang dah leh wat sendiri.. wat seberapa byk kali ko nak makan pun.. ada sesape nak order?? angkat tangan!.. hahahha.. aku dah yakin nak amik order tuk cuppies red velvet ni wakakaka..

 baru masak beb.. lum letak cream cheese lagi..

 mengiurkan tak?? leh ke guna ayat tu? ahahha..

 uish.. aku dah leh terasa kt tekak ni.. rasa manis red velvet.. dan masam2 cream cheese.. pergh!


 uuuhh... yummilicious...

This is for my sister.. oklah tu jer nk share.. amacam terliur tak? kalau terliur, orderlah hahahah... cau cin cau..

5 comments:

  1. nampak sedap dan of kos rasanya tentulah lazat dan berkrim...beb, ko boleh bukak kedai kek nih sbb ko ada bakat...aku support ko beb

    ReplyDelete
  2. nak tau sedap ke tak kena la cuba ekekekk.. promote beb! hahah.. uish takde la sampai leh buka kedai kek lagi.. skill kena improve byk lagi.. ni kira practice la ni..practice make perfect hehehe.. especially bab decoration ni.. rasa one thing.. deco pun kena la menarik baru org rasa tertarik nk makan kan.. tapi thanks for your support fren..

    ReplyDelete
  3. Mesti sedap tuh. Nampak memang mengiurkannn. I nak gak cuba buat, resipi dah ada dalam SAJI, tapi rasa cam tak confident plak

    ReplyDelete
  4. rozita, cubalah..skang kan demam red velvet.. ari ni bawa ke ofis plak.. respond alhamdulillah.. ada yg dah tanya kalau nk order baper harga heheheh...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)