penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, October 31, 2011

Qaleesya berambut kembang!!

Kah kah kah.. ni namanya ibu takde keje.. hehe.. Rambut Qaleesya skang ni dh panjang.. kalau basah dah lepas bahu dah.. so,aku mmg akan ikat rambut dia selalu..kalau dibiarkan lepas, sure agak kembang sket even rambut dia lurus.. kenkadang aku wat jalin kt rambut dia. nampak lebih kemas dan tk senang terungkai.. rambut dia ni jenis halus..kalau setakat ikat jer.. jap lagi sure dah terlepas dari ikatan.. sesekali bila lepas ikatan jalin tu, comei gak tgk rambut dia style camni.. lurus kt ats, curl kt bawah heheh..


 ni la model rambut yg agak seksi.. ni sebelum masuk bilik air nk mandi.. maafkan keseksian ank daraku ini yek.. heheh.. ibu suka!!

sekadar selingan.. gambar cuppies red velvet.. keh keh keh.. jgn marah.. 

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)