penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, October 31, 2011

Serius.. kecut perut tgk langit yg hitam..

Last Friday, balik keje nk sampai dah ke taska anak2.. aku tgk langit dah gelap dari arah Shah Alam.. awan hitam tu nampak bergerak laju ke arah Klang.. dari Shah Alam dah nampak hujan turun dari langit.. Masyaallah.. besarnya kuasa Allah yg Maha Esa.. lepas amik ank kt taska, hubby singgah kt 99 speedmart kat area umah tu.. aku and anak2 wait dlm keta jer.. aku pandang jer langit..mak aii gelapnyer.. rasa cam nk kiamat.. (kiamat cam tu ke?) tapi serius.. kecut gak perut tgk keadaan langit cam tu.. nampak sgt awak hitam tu bergerak laju.. rasa mcm storm chaser lak kah kah kah.. ni baru nk hujan kan.. kalau time kiamat nanti camnelah gayanya.. tetiba insaf dlm ati..

 tgk beza tempat yg cerah dan awan hitam yg bergerak..

 sekejap jer.. hampir menghitamkan sume langit yg cerah..

 skali nampak cam asap berkepul dilangit kan..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)