penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, November 18, 2011

Boringnyer fikir nk masuk keje next Tuesday... huh!

Aii bosan giler rasanya nk masuk keje next Tuesday.. sementelah pulak org yg selalu wat aku tension dah balik dari cuti maternity minggu depan... aiii dunia keje aku akan kembali hingar bingar dgn sore dia la... aisshhhh.. nk wat camne ni agar aku dpt bekerja dengan aman.. sure topik utama dia nanti adalah pasal baby baru dia.. sure sebulan ni aku akan dengar citer yg sama setiap ari... Ya Allah sabarkan lah hati ku menempuh dugaanMu ini...

Nak minta tukar ke 1st floor sure boss aku tk kasi coz dia dok 2nd floor..naper la org gi letak dia kt satu tempat ngan dept aku... padahal dia dept lain.. dh tk tahan telinga aku ni ari2 dengar dia memekak jer... gelak hentak2 kaki.. haiyooo!!!! Sorry guys bukan nk mengata but tk tau nk luahkan kt mana... one minah ni suka memekak kt ofis, ckp kuat2.. gelak kuat2.. sume yg ada pd dia bising!! gelang kaki, ringtone hp...bunyi tapak kasut yg ala2 menghentak tu.. aduiii.... hilang konsentrasi..yg plg aku tk suka bukan jealous tau.. suka sgt dia citer hal dlm kain dia kt org keliling... please la, kenkadang ckp pasal agama pandai.. tp.... emmm.... benda2 camtu kan hal rumahtangga.. simpan suami isteri dah ler.. org tk nak tau pun.. cuba nk pekakkan telinga tapi kalau sore dia dok 10km pun boleh dgr.. apa kes???

Next week dia masuk keje.. maka habislah tempoh honeymoon aku selama dua bulan tanpa gegak gempita dari dia.. hidup tk kan aman lagi..huhuhu... memikirkan jer dah rasa demotivated nk pi keje next week... =(

1 comment:

  1. Ish ish ish...sian kat awak. Sabar bebanyak ye.

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)