penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, November 16, 2011

Is on MC tapi.....


Salam sume... aku ni sebenarnya dari ari Isnin ari tu MC.. sakit mata.. lepas Qaireen, jangkit ke my hubby..skang ni my hubby pun tk baik lagi.. dah kena kt aku lak.. takpelah.. dh nk kena nk wat camne kan.. aritu dok kecoh penat sgt keje sampai tk cukup rehat kan.. haa ni Allah dah bagi cuti free lagi.. syukur Alhamdulillah.. cuti la ko 4 hari dok kt umah.. anak2? oohh dua2 kami hantar ke taska coz tk nak la diaorang dok memerap ngan kami takut jangkit kat salah seorangnya pulak kan.. so ni kira dating ngan hubby la empat ari ni kt umah hahahah... 

Bila dah dok kat umah ni cam boring lak kan.. so ptg ni aku pun wat la Chocolate Moist Cake.. tekak ni teringin lak nk makan kek coklat.. uhh sakit mata bukan penghalang yek..kalau dh kata nk makan tu.. selagi larat angkat kaki tangan.. tetap ku buat juga.. jom layan gambar2 kek ni.. cuci mata korang.. heheh..



ni kek yg telah masak.. aku tk bako kek ni tapi aku kukus..

 ni pulak coklat tuk topping kek ni.. sorry aku dah turn gambar ni.. bila masuk kt blog, jadi mcm ni balik.. korang teleng la kepala sket yek.. snap guna kamera phone jer..


haaa ni la hasilnya setelah siap dihias... amacam terliur tak... ni kalau nk order mau RM50 ni.. ekekkek.... letak badam cincang sket sebagai penambah selera.. sedapnyer...

very the moist kan... jemput makan sume.. oppss.. jemput jamu mata sume... hehehehh.... (jgn marah daaa..)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)