penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, November 30, 2011

Meh nk promote sket..

Dear frenz and readers.. ni aku nak promote sket la.. skang ni aku ada wat bisnes online product Avent Philips.. pada ibu2, bapa2 yg biasa menggunakan product Avent untuk anak2 mereka pasti tahu betapa berkualitinya produk ni kan.. harga dipasaran mmg amatlah mahal.. satu botol susu 4 oz pun leh cecah RM30 plus.. Aku adalah pengguna produk Avent ni dari Qaleesya lahir lagi..maknanya almost 3 years dah guna barangan Avent ni.. bukan sekadar botol susu, malah breastpump pun aku guna jenama Avent.. mmg value for money la.. botol susu Qaleesya tu still elok sampai skang..cuma tukar teats jer.. breastpump lak.. mmg senang guna dan tk menyakitkan.. nk pump pun tk lenguh tangan (manual pump).. jap je penuh botol bila pump.. so far aku mmg puas ati la.. so, dek kerana aware yg barang ni mahal untuk sesetengah org membeli, aku boleh bantu korang sume dapatkan harga yg lebih murah malah original pulak.. pelbagai produk ada kt my business FB ni.. korang leh jengah ke link ni untuk lihat produk dan info lanjut:

www.facebook.com/pages/DPuteri-Collections/283305375044651
 Setakat ni, baru beberapa produk yg dapat upload dlm FB Avent ni.. insyaallah, kami akan upload lagi pelbagai barangan lain dari masa ke semasa.. Namun, jika ada yg ingin bertanya ttg pelbagai produk Avent yg lain, feel free to PM me kt FB tu yer... 
Selain dari itu, aku juga ada amik order cuppies Red Velvet.. sesape nk order leh pergi kt satu lagi blog aku iaitu:
http://puteri-kitchen.blogspot.com/
 
Harga dan gambar cuppies ada disana.. anda boleh cuci mata sebelum menempah.. heheh.. insyaallah.. dijamin sedap. Ini bukan saya ckp, tapi so far saya dah bawa ke ofis2, ke majlis open house, dpt good respond. Kalau nk tau, kenala cuba kan.. Insyaallah.. tk lama lagi akan buka order untuk pelbagai muffin pulak.. just take time sket .. apapun tunggu yer.. 
Pada mereka yg telah menyokong dan mengorder tk kiralah product Avent or cuppies.. terima kasih bebanyak diucapkan.. I love you all..=) Yang belum order tu cuba2 lah..




4 comments:

  1. congratulation.. keep it up..kena sabar dalam biz ni..INSYALLAH.. akak dah tak de baby lah..

    ReplyDelete
  2. kak yan.. tima kasih diatas nasihat itu.. kak yan juga inspirasi saya..

    ReplyDelete
  3. Saya tade baby lagi hihi tapi memang nak beli yg berkualiti nanti :D

    ReplyDelete
  4. hi Bie.. tq. bila dah ada baby nanti, jengah2 la FB D'Puteri yer... =)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)