penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, November 4, 2011

Minggu sakit!

Minggu ni mmg amat memenatkan.. aku ni dh 2 minggu selsema tk baik2.. anak2 lak asyik tk sihat jer.. jap demam, jap baik.. Qaireen lak kena sakit mata sebelah kiri.. semalam tgk dah nk merebak ke sebelah kanan.. cian si debab tu.. mcm2 dugaan dia.. semalam aku MC.. sakit satu badan.. mana tk nyer.. sehari sebelum tu dah kena ujan.. pastu balik wat chocolate cake lak.. tido dah kul 12am.. bgn kul 4am.. mana bdn tk merajuk.. tk cukup rehat.. aku kejekan sungguh2.. ni pun lum baik betul lagi. kenalah gagahkan diri gak ke ofis..ate makan gaji.. bukan keje sendiri suka2 ati ko nk gi keje ke idok! MC pun org kt ofis dok call jer tanya pasal keje, serupa tk MC.. cet!

Pagi ni anak2 lak demam.. dua2 sekali.. dh kasi ubat kebah sket.. tapi tk tau la kalau balik petang kang demam lagi.. pagi ni agak kelam kabut sampai hp pun tertinggal kt umah.. nk blk amik, en. hubby bawa keta.. ari ni tk bawa keta lagi satu.. so, memerap la kt ofis dan hp memerap kat umah.. pepagi dh sibuk cari no.phone owner taska nk bgtau yg aku tertinggal hp.. kang apa2 jadi kt anak2 payah lak dia nk col.. tgkla, kalau diaorang lum btl2 sihat.. makanya kami beraya di sini jelah.. tk blk Johor.. entah naper nk beraya haji ni pun cam takde mood.  Maybe sebab badan tk sihat kot.. entahlah.. ari ni pun mood ke laut jer.. rasa malas, boring, bosan, sedih, bercampur baur.. even en.hubby dh col dan email byk kali tanya khabar from time to time pun, aku ceria jap jer.. hai hati.. naper ko mendung lak ari ni??? =(

nota sipi:  anak sedara request red velvet for her birthday.. ati teringin sgt nk wat.. tapi masa takde, bdn tk sihat.. nantila aifaa.. if makcik ok, ada masa free atau esk tk jadi balik johor.. i will make special red velvet for you.. tk buat pun rasa terkilan gak.. cian dia dh la dok Telok Intan nu haa..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)