penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, December 16, 2011

Carter's Romper & Mothercare shoes

Salam sume.. skang ni mood berbisnes jer kejenya.. usaha la sket2 kan.. cari rezeki halal tuk anak2.. meh sini meh nk citer sket.. sesapa yg nk beli romper murah2 but ada brand.. boleh jenguk kt FB page ni
http://www.facebook.com/pages/DPuteri-Collections/283305375044651
tapi dlm masa yg sama aku nk promote gak ler gambar2 romper ni.. ni aku beli saiz besar sket.. for 18 months.. actually romper ni nyer saiz lebar lebih kurang sama jer..yg beza nya panjang romper ni samada saiz 3,6,9,12 or 24 months.. bila tgk romper2..alahai.. geramnyer.. sume cute2 belaka.. terbayang si debab Qaireen Hafiyya tu pakai.. ekkeke.. nanti kita wat dia jadi model cilik yek.. Semua romper ni rege RM10/pc (not include postage charge).. tk kira saiz apa.. murah kan???

 merah idaman kalbu..kena lak baby tu putih melepak..mak aii comel sgt..

 belang2.. gegirl leh, boboy pun leh..

 bunga2 lavender tu gegirl..


 hijau pucuk pisang...

 colourful..

 yg ni pun aku suka tgk..

 dah mcm pemain besbol..



Selain tu, kasut pun ada.. tapi kasut ni aku tk amik byk sgt.. just show two pairs dulu k.. comel sgt bila sarung kt kaki tembam Qaireen tu.. 

 yg hitam ni boleh dimatch kan dgn pelbagai warna baju.. 

 sweety pink.. polkadot lagi..siap ada reben.. uuhhh comelzz sgt..mmg leh jadi gile tgk kasut baby comel2 ni.. oh ya..ni pre walker shoes yek.. available dlm saiz 1-4. Harga kasut ni cuma RM35/pair (not include postage charge). Kalau berminat just PM  at 0132986822. Thanks u olls...




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)