penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, December 6, 2011

Stroller Sweet Cherry to let go..

Stroller ni beli masa Qaleesya dulu.. tapi guna jap jer coz Qaleesya tk nak duduk.. so pakai dlm dua tiga bulan, then masuk stor.. tk berguna lagi.. bila Qaireen lahir, guna sekali jer.. lepas tu Qaireen pun tk nak duduk lg kt stroller tu.. Skang dh beli stroller lain yg lebih kecik, both Qaleesya and Qaireen leh guna.. So, yg this one ingat nk let go jer.. Sesapa nk beli leh email kt liza@omi.com.my or contact saya di 019-2986822. Saya jual RM200 jer.. Cash on delivery area Klang, Shah Alam & I-City.. lain2 area kalau nk juga kena collect sendiri.. jom tgk gambar stroller ni.. 

 bila dilipat mcm ni la gayanya.. leh letak kt bonet keta..

 pemegang leh laras dua hala.. dari arah belakang.. sorry gambar blur lak yg ni..

 atau arah depan..haa clear picture. basket pun besar, leh letak barang baby..

kusyen pun cantik lagi.. like brand new.. mmg tk guna sgt pun.. 

So, kalau berminat cepat email or call/sms saya sebelum terlambat.. Thanks for reading..


2 comments:

  1. Bagus idea liza nih. Barang yang elok kalau disimpan kat stor jer akan buruk juga. Murah harga tuh untuk barang yang elok walupun dah second hand.

    ReplyDelete
  2. ha'aa kak.. simpan2 pun wat makin semak stor jer.. tu yg hubby ckp jual jelah murah2 kalau ada org nk beli.. dh byk gak yg tanya tapi kebanyakannya dok area kajang, seri kembangan.. jauh so diaorang malas nk collect sendiri.. heheh..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)