penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, January 31, 2012

Apa nk buat time cuti 4 hari ni??

Cuti ke tk cuti ke.. rutin aku ttp sama.. bz sokmo.. skang ni pun dh jarang update blog disebabkan kesibukan aku.. lum kira jadi nurse tuk anak2 dan suami yg demam lagi.. tanggungjawab pada keluarga perlu didulukan.. lagipun, kalau diaorang sakit.. aku susah ati sgt.. jgn kata nk tido, nk makan pun tk lalu.. nk hapdet blog lagi la tk lalu.. huhu.. 
setakat yg diplan pada cuti akan dtg ni.. jumaat mlm wat Red Velvet cupcake.. ada org tempat satu set 30 biji.. syukur rezeki2.. deliver ari sabtu ni kt meru.. so, aku kena bertungkuih lumuih la siapkan tempahan tu.. insyaallah.. jap jer nk bakar 30 biji tu.. tido lambat pun takpe, soknyer bukan keje pun.. hope Qaireen tk byk meragam la malam tu.. kalau tak, ibu dia tk tenang wat keje.. tolong dik yek.. ini tempahan org ni, kena wat elok2.. biar berkualiti hasilnya.. kang tk berkat duit kita dapat tu kalau org makan tk puas ati..
ari ahad dah ada appointment ngan wireman yg dtg nk pasang barang2 yg aku beli tu.. isnin selasa.. lum ada plan lagi.. maybe dok umah melakukan keje2 umah yg tk pernah abis tu.. atau.. bawa anak2 jalan2.. kita tunggu apa kata en. boss a.k.a hubby ku.. ekkekeke... so, apa plan korang lak?


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)