penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, January 4, 2012

AVENT meal time set

 Cantik tak set pinggan mangkuk tuk anak2 anda ni??? ni aku beli utk Qaleesya dan Qaireen.. Sesape yg berminat nk beli leh PM aku @ 0132986822.. pastinya waktu makan anak anda lebih menyeronokkan dgn meal time set dari AVENT ni.. 

 ada kartun.. ada nombor2.. pasti anak anda lebih tertarik utk makan..

anti slip lagi.. so tk payah risau takut pinggan terjatuh dari meja ke apa.. berbaloi kan??? Meal set time ni cuma RM95 jer.. kalau berminat PM aku k... thank you..

2 comments:

  1. anak akak semua dan besar2..kalau tak sure nak beli..

    ReplyDelete
  2. hihihi.. kak yan tk boleh dah... tapi bila ada anak2 kecik ni.. camni la dugaannya..bukan anak2 yg nak, ibu yg lebih nak kan benda2 ni.. dulu nk beli tgk kt jusco dlm RM100+++.. tp bila kita dh jual barangan AVENT ni dpt la harga yg berpatutan sket.. alhamdulillah.. heheh

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)