penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, January 31, 2012

Hajat yg tertangguh..

Kenkonon cuti Maulidur Rasul dan Taipusam ni nk bawa anak2 gi bercuti kt Cameron Highlands.. naper pilih Cameron Highlands.. uuhh ada citer sebalik pemilihan tempat ni.. biarlah aku dan family jer yg tau.. ini kes nazar yg belum tertunai.. selagi tk buat, ia jadi mcm beban kan.. tapi semenjak balik dari kg ari tu.. anak2 demam dan kena asma tk habis2.. ni baru nk baik.. so, doc advise elakkan tempat2 sejuk dan perjalanan jauh buat masa terdekat ni.. maka kena cancel la plan bercuti tu.. bukan aku jer yg cancel.. ngan abang dan mak pun cancel nk gi bercuti.. hopefully next month anak2 ok lah.. ibu and abah nk tunaikan benda ni cepat2.. tapi byk lak dugaan yg mendatang.. and this is not the first time plan kesana kena cancel.. Ya Allah.. mudahkanlah.. amin..

3 comments:

  1. Betul tu..bila anak tak sihat, kita pun rasa berat hati nak bawak berjalan.

    ReplyDelete
  2. insyAllah suatu hari korang sefamily mesti sampai gak ke cameron...semoga anak2 kamooo cepat sembuh...baru syok nak bercoti2 mesia...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)