penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, January 4, 2012

Jalan2 @ I-City

Last Wednesday.. (mak ai dh seminggu baru nk citer.. ) bawa abang aku yg datang dari Penang ke I-City Shah Alam.. anak2 sedara nk masuk umah salji tu..tu yg gi gak.. kalau tidak, jgn harap ler.. malam tu punyalah ramai org.. ada karniwal rakyat 1 Malaysia.. sorry.. aku tk minat politik, maka aku tk jengah langsung tapak karnival tu.. tak kose i...
Paling tk puas hati, rate parking kt I-City ni..mak aii melampau2.. dari 6pm to 6am dia caj RM10 per entry...amik ko.. mahal bebenor.. kalau dari 6am to 6pm.. caj cuma RM1..dulu aku dtg free pastu naik RM2.. skang dah RM10!!!!! kalau parking tu cantik takpe gak.. ni parking kt kawasan lapang yg becak (coz lepas hujan) dan berbumbungkan langit malam.. patut2 la bro ko nk caj pun.. keta yg masuk berpusu2,sampai tk cukup parking.. baper byk untung diaorang dapat utk parking jer??? haa kira2... dah tu kena menapak jauh lak.. sabar jelah..
Dah la, membebel panjang2 pun tk guna.. lenkali fikir byk kali nk gi lagi.. baik tgk lampu kt tepi jalan udah ler.. kah kah kah.. jom tgk gambar2 dari jurukamera amatur sepanjang kami disana...

 First time Qaireen ke ICT.. such a good girl..langsung tk nangis or ngaruk nk susu.. 

 with my debab

 Qaleesya with her cousins

 Ada pertunjukan dari VI


 tukang layan dan dukurng Qaleesya.. sesekali balik cuti sem, kita buli sama dia kah kah kah..


ni jelah gambar yg sempat snap.. lain2 dh malas.. ngan org yg ramai2 tu.. kita elok jer posing, diaorang lalu lalang depan kita tanpa henti.. hilang mood nk bergambar.. sudahnya jalan2 dah la.. =(

2 comments:

  1. Masa liza pergi tu ada karnival sayangi selangor dan sambutan tahun baru...tu yang ramai orang tu. Memang tak best kalau orang terlampau ramai... sib baik anak tak meragam

    ReplyDelete
  2. a'aa kak.. mmg ramai giler.. sesak.. tapi abg dh dtg time tu.. nk wat camne kan..heheh..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)