penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, January 18, 2012

Potluck with officemates

Kisah berlaku pada jumaat, 06/01/2012.. kami mmg selalu wat potluck kt ofis ni.. tp dlm kuantiti kuorum yg sedikit jer.. lebih kurang 5-6 org jer.. kira yg satu kepala jer..

dari kanan, Abg Os tukang sponsor air.. dia makan cepat2 pas tu gi solat..(saja explain kot2 ada yg bertanya.. ) ya, dia sorang jer kumbang dlm kumpulan bunga ni... hahah.. yg pakai baju biru tu bawa variety nuggets.. (senang dan mudah disediakan kah kah kah..).. yg tudung biru tu kak ita, bawa meehun goreng.. yg pakai t-shirt merah tu bawa yee mee goreng.. sedapp..bertambah2 aku makan.. abis.. aku bawa apa.. perut je ke? ooo tidak2.. aku bawa desert nih..

 taraaaa!!!! aku bawa puding triffle ni.. gigih balik keje gi cari bahan2 nk wat desert ni.. tp tk susah pun.. jap jer.. 

 suka abang os makan puding ni.. siap suruh aku ajar bini dia lagi.. hahah lawak la abg os ni..

kami yg makan kt pantry 1st floor dlm suasana yg suram.. kalau korang nk tau.. ofis aku ni time rehat sume lampu, aircond off.. save cost.. tapi takde hal pada kami ni.. yg penting perut kenyang, hati happy hehehe...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)