penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, February 22, 2012

Mandi manda..

Ni citer masa raya cina aritu.. baru berkesempatan nk upload gambar..manjang bz heheh.. masa balik langkawi aritu.. bawa anak2 pi mandi laut.. dulu masa Qaleesya kecik, time tu Qaireen lum ada lagi.. ada gak bawa dia ke pantai.. tapi menjerit dia takut air.. so this time kita try ok ke tak ok lagi..

tgk betapa sukanya dia dapat main air.. 


 main kt tepi pantai jer.. katapun anak beranak tk pandai berenang..

 sorry gambar agak blur.. hheheh

 si adik pun mandi gak.. qaireen ni masih takut2 lagi.. tapi bila tgk kakak dia terloncat2 main air.. dia pun suka..

 three of us... ibunyer ikut kan ati nk ketengah sket.. tapi memikirkan si kecik tu.. so, mandi pun ala2 tuan puteri bersiram ditepi pantai jelah.. =(

 aku dan pantai tk dapat dipisahkan.. love it.. tenang je bila tgk laut..

 miss my hometown sooo much.. huhu

 balik dari mandi manda.. kami singgah kt Perdana Quay di Pantai Kok.. kt sini byk kapal2 persiaran berlabuh.. kalau nk tgk kapal layar.. pi la ke Telaga Harbour.. haa kat situ byk kapal2 layar dari seluruh pelosok dunia berlabuh.. serius dok kt sini tk terasa berada di kampung halamanku Langkawi coz kedai2nya.. decorationnya mcm kt luar negara.. and off course la yg ramai dok melepak area sini adalah mat2 dan minah2 saleh... tu yg wat aku lagi lupa daratan kah kah kah... kami sekadar lepak2 jap jer kat sini.. saje je suruh mak posing ngan Qaireen kt situ.. rindu makkk... huhu...


 motif utama adalah menerjah The Loaf.. alahai cam kt KL takde The Loaf kan.. ko gi gak cari yg kat Langkawi ni.. but ari tu mmg full house.. so, beli pastry makan kt luar jelah.. kt tepi laut tu... pergh.. best giler...

 yang tk bestnya budak ni dh start monyok.. buat hal sendiri jer.. jalan sana sini tk peduli kt kita.. makan pun tak nak.. dah mandi laut tk ingat dunia.. lepas mandi terus demam .. boleh gitu?? tu yg masam je tu.. bdn dah mula tk sihat... so, cepat2 makan. cepat2 balik... wish boleh stay lama lagi kt langkawi.. tapi en. hubby cuti sket jer.. duduk 4 ari pun tk puas.. bila lagi nk balik ni... huhu....

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)