penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, February 6, 2012

Tempahan RV cuppies from Zeera


Jumaat lepas, sesudah maghrib bertungkus lumus aku menyiapkan tempahan RV cuppies dari Zeera yg tinggal di Meru. Sebulan sebelum tu Zeera dah tempah.. alhamdulillah.. dlm masa 2 jam siap sume.. syukur, anak2 pun ok mlm tu tk meragam sgt.. Thanks to my hubby coz sudi jaga anak2.. 
Ada yg tanya, tk penatke balik keje nk siapkan tempahan cuppies org lagi.. pada aku.. kalau tu hobby kita, dan kita suka buat benda tu.. penat ke, susah ke, sume tk rasa.. dlm fikiran ni cuma satu jer.. nk siapkan tempahan org sehabis baik..buat sepenuh hati.. baru lah rezeki yg kita dapat tu berkat.. insyaallah.. mcm mana kita nk makan sedap dan value for money.. mcm tu gak aku nk org rasa bila makan cuppies yg diaorang tempah dari aku.. 
Moga rezeki ku dlm bidang ni lebih murah.. amin...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)