penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, March 26, 2012

Ngah Study..

Buat masa skang ngah study buku ni.. my exam on 02 April 2012.. wish me luck guys.. this is for my future.. as I said.. I like challenge.. now will prepare myself to be an insurance agent.. Insyaallah.. dimana ada usaha, disitu ada kejayaan.. this is my future plan.. if succeed, i will tender my resignation to become full time insurance agent. Dah penat keje ngan org, want to manage my own future, own business.. paling penting, niat buat sume ni nk tolong org melayu yg 85% lum ada kesedaran betapa pentingnya insurans.. dan to spend more time with my family.. dapat manage anak2.. sgt takut bila membayangkan Qaleesya dah skolah nanti, pergi dan balik skolah ngan bus.. tanpa pengawasan.. selamat ke dia nanti..so, this is my turning point.. for the sake of my children.. Moga Allah mudahkan.. amin... So, sesape yg lum ada insurans tu leh la amik ngan saya nanti.. insyaallah.. =)

2 comments:

  1. Liza, saya pun bila dah ada Zara ni macam takmo keje..nak besarkan dia ditangan sendiri. Pernah cakap kat hubby "i want to become full time housewife"..chewahh!!!

    ReplyDelete
  2. Oja.. kan.. bila dh ada anak, rasa nk uruskan mereka sendiri jer.. hantar diaorang pergi dan balik skolah.. mmg niat nk jadi full time housewife jer, but life lum stabil lagi. so kena la cari keje yg flexible time, keje at the same time leh manage anak2.. insyaallah..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)