penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, March 4, 2012

Qaireen oh Qaireen..

Tanggal 3/3/12 Qaireen dh boleh merangkak.. sekaligus dah belajar berdiri, duduk dan bertatih sambil pegang dinding, meja.. alhamdulillah.. lama ibu tunggu.. and I'm so glad.. berlaku depan mata aku.. so far setakat ni tk sempat snap lagi gambar dia berdiri tu.. but we are so happy and sikit worries gak coz bila dia dah pandai ni, dia nk memanjat je kejenya.. nk panjat tangga.. panjat walker, panjat kabinet tv, meja kopi malah today dia nk panjat grill pintu plak.. tak lama lagi pasti bam bam dh jadi kurus coz aktif sgt... =)

 si kakak tu skang kt blakang tu payah sgt kalau nk bergambar..
 
 tk nak tido dlm baby cot ni. aku saja je letak bila utk diaorang main2.. dia dh pandai bangun sendiri sambil pegang penghadang tu..

 ok, percubaan mengalih tangan.. berjaya..

moga anak ibu terus sihat.. cepat jalan.. amin..

3 comments:

  1. Alhamdulillah dah berjalan dah dia..dok risau Zara dah 3 1/2 bulan tp golek2 pun belum lagi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oja.. jgn risau sgt. biar diaorang pandai sendiri.. kenkadang baby ni ikut kebolehan dia..sometime dia lambat kt sini tapi cepat yg lain.. sometime kalau montel sgt pun lambat sket pergerakannya.. mommy jgn risau k.. baru 3 bulan lebih kan.. qaireen dulu lagi lambat..

      Delete
  2. Comelll qaireen dgn 2 tocang tuu...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)