penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, April 27, 2012

Celebrate birthday kecil-kecilan..

Semalam mmg dh plan nk celebrate birthday Qaireen secara kecil-kecilan.. maklumla ari keje.. awal2 dh pesan kt en. hubby.. balik cepat tau.. on the way balik sempat lagi menyinggah ke Little Caliph.. survey2.. skang ni mmg bz carikan tadika tuk Qaleesya..

Doa sgt dlm hati biarlah Qaireen dah sihat time amik dia nanti.. alhamdulillah, qaireen dah baik demam. Staf taska ckp dia aktif sgt semalam.. so plan menjadi. Lepas Isyak, kami bergegas ke Tesco Setia Alam.. makan kt Kenny Rogers jer.. beli kek 2 slices.. (ibu tk sempat baking kek ok). Minggu yg sgt bz.. so hadap jelah kek kat kedai bakery tu.. 

Dah share gambar2 ni kt FB, tapi nk share skali lagi kt blog pulak.. suka tgk Qaireen time ni.. this one will be valuable memory for her one day.. heheh

birthday girl in action hehehe

dia ni kalau bab makan mmg selalunya mau jer.. heheh

my debab.. jap jer rasa, adik dah pun setahun

love this photo

and this photo too.. dua org puteri ibu.. kakak Qaleesya pun aim kek tu gak ke? ahaks..

my Qaleesya.. ni pun cepat jer besar.. next year dah nk masuk tadika

 amboi muncung mulut kunyah nasi.. maklumlah, gigi baru ada 5 batang..

 laa muffin pulak.. aii domok la awak..

 my muffin.. nyum nyum..

 berselera kakak Qaleesya makan macaroni cheese.. peberet dia ni..

 makan kek pulak..

 emm sedapppp...

 lagi.. suka gambar ni walau blur.. coz nampak gigi qaireen dan betapa besar dia nganga nk makan hahaha

 sampai juling mata aim kek tu kekeke lawak la adik ni.

 emm sehingga menjilat bibir..

Lepas ni kita tunggu birthday celebration kt taska dia plak k.. moga sume berjalan lancar.. this time ibu nk wat cuppies and rainbow cake for qaireen.. air tangan ibu sendiri.. 

^____^







No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)