penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, April 17, 2012

Keletah anak2 lagi..

Anak ooohh anak.. tanpa mereka sunyi duniaku.. skang ni Qaleesya dah happy coz dah ada kawan tuk main kejar2..dah ada kawan mandi bersama.. dah ada kawan tido bersama.. dah ada kawan main menan bersama... so far nampak dia mmg sayangkan adik dia.. kalau adik nangis, cepat2 dia gi lap air mata.. silap2 kita plak yg kena marah coz bg adik nangis.. padahal bukan salah ibu pun... hahah... mesti ckp, sayang sayang.. diam diam.. kalau adik jatuh dia cepat say sorry walhal adik tu suka manjat.. jatuh pun sendiri punya pasal.. takde kena mengena ngan akak pun.. Qaireen pun dh belajar2 nk jalan.. agak teguh sket la kan bila berdiri tu.. cuma kenkadang dia suka ngusik adik gak.. apa adik pegang nanti dia saja2 amik.. pas tu adik nangis... melalak tk hengat.. ibu pun pening pale.. adik ni plak.. garang tk padan ngan kecik.. dah kakak bagi balik menan tu.. nanti dia protes.. diketuk2 mainan tu kelantai tanda marah.. haish..kecik2 dah emo!!! Apapun merekalah penghibur hati kami (walaupun kenkadang ibu naik hantu gak.. kah kah kah...)

anak dara ku yg telah meningkat remaja ahaks...

 serasi bersama hahah.. yg belakang tu ibu tk larat nk dukung.. yg depan tu agar dia tk lari sana sini.. hahaha..


rakan setiduran.. mmg tk tido ats katil coz diaorang ni suka bergolek sana sini.. demi keselamatan, tido jer kt bawah..

sibuk nk pakai bedak sejuk.. pastu suka tk hengat.. 

my sleeping beauty.. purse tu mmg tk tinggal.. bawa sampai ke tido..

style tido paling digemari si bam bam ni..

sleeping bam bam.. =)






2 comments:

  1. Suka tengok gambar budak budak tidur... nampak so sweet and innocent jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sama kak.. mmg byk koleksi gambar diaorang tido.. tenang jer.. muka xde dosa..

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)