penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, April 17, 2012

Sardin Puff pulak...

Buat sardin puff ni ntah minggu mana ntah aku buat.. lupa nk update kt blog.. mula2 tgk dari blog Ana Suzana.. cam senang jer.. cepat dan mudah ehh.. dan sedap juga... 

nak wat senang jer.. masak sardin dulu.. then lenyek2 cam korang nk wat inti sandwich sardin tu kan.. then beli pastry brand kawan.. (ada jual kt giant). letak jer inti, gam kan ngan putih telur.. then tekan2 ngan garfu agar rapat.. cucuk sikit kt permukaan tu.. sampu telur kuning.. then bakar.. siapppp!!! senang kan.. Yang pasti dapat sambutan dari en.hubby dan anak2.. alhamdulillah.. =)

2 comments:

  1. Wahh... lieza sampai 2 entry pasal makanan ni. Sedap betul nampak ganache tu..Boleh bayangkan betapa penatnya lieza nak membaking kek ni

    ReplyDelete
  2. haa kak.. camni la kalau ada gambar tapi tk sempat nk update hihi.. hahah.. sedap mmg sedap, tapi sekali tu jelah wat.. remeh sket nk membuatnya..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)