penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, May 10, 2012

Qaleesya Gunting Rambut..

Salam sume.. hari selasa lepas tk keje coz panjang citernya.. nantilah, kita citer kt entry lain. So, we all guna time cuti ni tuk gi tempah baju raya ngeh ngeh ngeh.. hope tahun dapat la satu family pakai baju raya sedondon.. lepas gi tempah baju terus ke Shah Alam.. gi LC tuk bayar duit registration kindy Qaleesya for next year.. amboi anak dara i.. excited sungguh dapat visit bakal skolah dia.. dari depan pagar dah sibuk bagi salam.. heheh.. masuk jer, lepas salam teacher terus buat mcm rumah sendiri kan.. tk malu langsung.. adalah budak2 lain kt situ..ada yg tgh tido.. (tadika termasuk daycare.. pagi tadika.. lepas kelas terus masuk daycare..).. siap gi hai hai ngan kawan2 baru.. pastu bila masuk kelas jer.. asyik senyum jer.. tunjuk itu ini kt ibu and abah.. happy coz dia gembira bakal skolah kt situ.. gambar kt tadika tk sempat amik coz bz bincang ngan cikgu.

Balik dari situ, terus ke salon..mau gunting rambut dia.. dah rimas dah tgk rambut depan menutupi mata dia.. 

muka masam jer.. dia tido dlm keta, pastu saya kejut bangun tuk gunting rambut.. nangis2.. tu yg masam jer mukanya.. 1st time gunting rambut dulu, menangis sakan tk nak dok kt kusi tu.. skang dah ok.. good kakak...

heheh.. mcm topi keledar dah.. but i like... i know Qaleesya pun suka coz lepas potong dia senyum2.. happy..weeeee

dak kecik ni tk duduk diam tgk akak dia gunting rambut.. adik lum leh gunting rambut lagi.. wait ok..

yeay.. dh siap dah... comel tak rambut saya???? baru la senang nk diurus.. sikat dengan jari pun boleh hahaha... ibu suka tgk muka Qaleesya berambut pendek ni.. nampak chubby sket... =)

2 comments:

  1. Comeiii Qaleesya ngan rambut baru tu. Aa-ala k-pop gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kak ita.. tk dapat gi korea.. ptg rambut anak cam bintang korea pun jadi ler.. akak sihat yer? alhamdulillah.. =)

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)