penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, June 13, 2012

CSR Program - Rumah Amal Limpahan Kasih

My company ni mmg active buat CSR program. Tahun ni jer ada empat program yg nk dipenuhi. The first one kt rumah kanak2 cacat, dah pun buat first week of june. Second, kt rumah anak2 yatim RALK ni, third one bersama Jabatan Keselamatan Jalan Raya and the last one bersama MAKNA tuk program relay for life.. dlm empat2 ni cuma yg bersama RALK jer aku dapat join coz dengan JKJR tu aku dh kt co. lain. Sedih gak coz aku yg incharge tuk program tu. Takpelah mmg xde rezeki.

Berbalik kepada program kitaorang last saturday... berkumpul kt ofis dlm kul 8.00.. 8.30 gerak ke RALK.. konvoi dlm 6 keta.. sesampai disana, tunggu big bos sampai dah tu set up apa yg patut.. program pun start la.. kt rumah anak yatim ni tk ramai pempuan..kami diberitahu cuma ada 10 org jer budak pempuan, tu pun dok asrama kt tempat lain. Yang ada remaja lelaki.. segan sket la nk mingle2 ngan diaorang..

Rumah amal ni terletak kt puchong prima. Boleh google kt website yg tertera tu yer.

Our banner!!

masa baru sampai, bergambar ramai2 dulu.. time ni anak2 yatim lum kuar lagi.

posing lagi.. tk habis2 kah kah kah.. bukan senang nk bergambar ngan MD dan ED kan.. sporting habis big2 bos kitaorang ni.

kakak2 ofismate, from left to right: kak lin, kak ita, aku dan kak aini

antara anak2 yatim yg ada.. some of them lum balik dari kg.. cuti skolah kan..

 From left: my sporting cute MD, Mr. Looi Kok Loon, our ED, En. Ahmad Zaki Dato' Abdul Rahim

kami yg menempel di tepian keh keh keh.. ramai paparazzi nih

acara penyampaian sumbangan.. 3 unit komputer by our director Mr. Tan Khay Boon to pengetua RALK, En. Zawawi.

penyampaian password TuTor.com untuk anak2 yatim yg bakal mengambil peperiksaan tahun ni by En. Ahmad Zaki

Penyampaian cek oleh Mr. Looi Kok Loon, our MD.. aku suka MD ni coz dia baik sgt, sporting dan very humble..

sesi bergambar ramai2.. then makan...




 Selepas makan, sesi disambung dengan penerangan oleh wakil Perfisio mengenai cara2 menggunakan Tutor.com


gambar lagi.. dan lagi..

bersinar2.. hahaah



Ladies of OMI

comel sgt baby ni.. kulit dia putih halus jer..

it's time to go back...

Last.. aku letakkan news coverage pasal program kitaorang ni yg kuar kt paper Utusan Malaysia.. merasa gak ler muka masuk paper kan kah kah kah... This would be my last even with OMI and gonna be sweet memory to be remembered...










No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)