penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, July 16, 2012

Alhamdulillah... rezeki

Alhamdulillah.. jika kita buat sesuatu dengan hati yg ikhlas, jaga kualiti makanan insyaallah.. rezeki tu datang mencurah2.. syukur sgt, RED VELVET ni beri mendatangkan rezeki padaku. Walaupun takdelah kencang sgt ordernya coz aku kena hadkan, maklum kita ni keje makan gaji.. of course la any order on weekdays tu tk dapat dipenuhi. Amik order pun ari minggu jer.. but alhamdulillah.. every week mesti ada order. Kalau xde tu maknanya aku yg tolak coz sometime nk gak berehat. Tambahan skang ni bz ngan insurans lagi.. rasa cam tk cukup nafas pun ada. Namun kalau ada yg order sket2 tu.. aku amik gak on weekdays.. tk sampai ati plak nk hampakan harapan org especially officemate. Ni antara order2 dari kengkawan dan customer lain.. thank you all repeat order and support me.. 


dan ni sebiji tuk birthday ordered by bff.. 

Sesapa nk order leh la pm 0132986822. Harga akan diberitahu nanti.. love u all..

1 comment:

  1. InsyaAllah satu hari nanti nak order gak dari liza..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)