penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, July 10, 2012

Red Velvel.. this time a real cake..


yeah.. it's a cake!! Finally, aku dapat hasilkan sebiji red velvet cake yg agak sempurna.. cewahhhh puji diri sendiri nampaknyer.. maluuu i... sebenarnya agak happy coz sebelum2 ni wat red velvet kek sebiji, kejadiannya tidaklah seelok yg ini. Actually, this cake ordered by my bff.. pn. norhayati for her superhubby.. en. azman.. aku mulanya tk nak amik, tapi mengenangkan kawan baik punya hal.. aku cabar diri.. dlm hati ni tk putus2 doa moga elokla kejadian kek ni.. Alhamdulillah.. sume berjalan lancar.. even tk puas ati sgt coz edible image tak tegang sgt.. but it will be improved in future (kena wat post mortem naper masa letak dia elok, and after a few hours dlm peti ais dia jadi ngelembung gitu). Now my target nk buat red velvet and rainbow cake in a jar plak.. amacam ada yg berani order??? ehhehehe.. opps ya.. projek apam mekar pun tk jadi2 lagi.. lots of things happened last week.. will story later.. sad story actually.. perlukan kekuatan utk menulisnya.

Apapun nk letak sekeping dua gambar lagi lah.. jgn muntah yer kawan2.. hihihiihi...

 ok chow.. nk balik dah.. en. hubby dah sampai.. see you later.. thanks for reading.. sape nk order PM me k.. babai...



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)