penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, September 15, 2012

Raya Oh Raya 2012 ~ part 3

Hari raya ketiga kami sekeluarga ada agenda besar.. yes ada family day arwah Hj. Abu Bakar b. Samad dan Hajjah Maimunah b. Mohd Amin.  Arwah Hj. Abu Bakar adalah bapa kepada ayah mertuaku a.k.a atok kitaorang ler.. Mmg best dan happening giler la that day.. ramai yg hadir.  Majlis diadakan di dewan makan Sekolah Pendidikan Khas Princess Elizabeth, JB. Majlis bermula dari pukul 12 tghr membawa ke pukul 5 ptg.  So, tak nak citer panjang2..jom layan gambar2 kami yer.. 

aneka dessert..ni pun lum sampai semua lagi ni.  Ni kira cam potluck coz each family bawa sorang sikit..

menu of the day.. ada nasi beriani, kambing, daging, ayam.. mcm2.. sampai tk termakan la kiranya...  alhamdulillah.. sedap2 sumenye

suasana riuh rendah ngan sanak sedara.. mmg meriah giler..

sesi memperkenalkan anak2 arwah Hj. Abu Bakar.. maklumla generasi muda ni kot2 ada yg tk kenal kan.. ini ayah mertua ku..

giliran pak jak.. adik ayah.. qaireen interframe disitu.

family pak cher..

Mek Tam and her husband.. as usual pak mir sentiasa ada disitu.. maklum la pengacara majlis.. hehehe

family arwah pak ya.. datang dari kedah.

 family Hj. Idris & Hjh. Aminah.. keluarga kami.. sayang sorang lagi xde..hisham a.k.a kembar my hubby..

family pakteh..

family pak mod

 family pak mir

all of us!!


the ladies.. erk.. plus kanak2 lelaki.. hahha

our family..

majlis diakhiri dengan pemberian duit raya ler apa lagi... ni part plg best bagi budak2.. banyak gak ler anak2 aku dapat time ni.. heheh.. apapun family day ni best sgt.. of course ada benda yg perlu diimprove for next time terutamanya kena ada microphone coz bila dah ramai2 ni, apa MC ckp pun dah kurang dengar coz bising. hehe.. thanks to all yg hadir.. insyaallah, panjang umur next year kita jumpa lagi..




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)